Ana sayfa Sosyal Medya Deniz Baysal hayatıyla ilgili ilk kez bir gerçeği açıkladı!

Deniz Baysal hayatıyla ilgili ilk kez bir gerçeği açıkladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Deniz Baysal, Hizmetçiler dizisinin öncesinde evinde hazırlık yapmış! 7 Mart Cumartesi günü Kanal D ekranında yeni bir dizi başlıyor. Hizmetçiler isimli dizide yer alan başrol oyuncularından birisi de Deniz Baysal… Fazilet Hanım ve Kızları, ardından gelen Söz ve şimdi de Hizmetçiler dizisiyle uzun süredir ekranda başarılı projelerle yer almakta olan oyuncu, bu sefer bambaşka bir karakterde Ela Sönmez olarak izleyicilerin karşısında yer alacak.

Deniz Baysal yeni dizisi öncesinde evde temizlik konusunda bir hayli antrenmanlı olduğunu söyledi.Hürriyet gazetesine konuşan Baysal, kendi evinin hizmetçisi. Baysal,“Son dönemde alerjik astımım çıktı, evde hiç toz olmaması gerek. Elimde bez, sık sık toz alıyorum. Artık hoşuma da gidiyor” diyerek Hizmetçiler dizisi için antrenmanlı olduğunu belirtiyor.

Hizmetçiler dizisinin “Hiçbir şey göründüğü gibi değil” sloganının kendi hayatı için de anlamlı olduğunu belirten oyuncu, “Evet, aynen öyle.Evimiz kadınlar cenneti gibiydi” dedi.

Tek çocuk ama 3 kardeş olduklarını belirten Deniz Baysal, ailesiyle ilgili ilk kez detay verdi. Oyuncu,”İki ablam var. Biri annemin ilk eşinden, biri babamın ilk eşinden. Annemin ilk eşinden olan ablam ve ben, annemle yaşadık. Sonra anneannem de bize katıldı. Evimiz kadınlar cenneti gibiydi” diye konuştu.