Ana sayfa Dizi Haberleri Deniz Baysal şansı da şanssızlığı da bir arada yaşıyor!

Deniz Baysal şansı da şanssızlığı da bir arada yaşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Özel – Ünlü oyuncu Deniz Baysal, aynı dönemde hem şanslı hem de şanssız birisi olduğunu gösterdi. Oyuncunun en büyük şansı eşi Barış Yurtçu… İkili o kadar iyi anlaşıyor ve vücut dilleriyle kimyalarının birbirlerine ne kadar uyumlu olduğunu o kadar güzel anlatıyorlar ki…

Koranavirüs salgını nedeniyle 2 haftadır evlerinde kendilerini karantinaya alan çiftin keyifli ev halleri sosyal medyada büyük beğeni topluyor. Özel hayatında büyük bir şansı yakalayan oyuncu, Barış Yurtçu ile 2019 yılının Eylül ayında Çeşme’de evlenmişti.

Oyuncu, evinde eşiyle birlikte mutlu olduğunu şu sözlerle anlattı: “2 haftadır kendimizi karantinaya aldık. Bu süreçte bol bol yemek yapıp değişik lezzetler deniyoruz. Arkadaşlarımızla online oyunlar oynuyor, müzik çalışmaları yapıyoruz. Temizliğe de çok dikkat ediyoruz.” Ünlü oyuncunun şansı özel hayatının çok iyi gitmesi ama bir de şanssızlığı var…

Deniz Baysal şansı da şanssızlığı da bir arada yaşıyor! 8

Fazilet Hanım ve Kızları dizisindeki Hazan karakteri ile önemli bir çıkış yaptıktan sonra Söz dizisinde Savcı Derya olarak izlediğimiz Baysal, 2020 yılına ise büyük bir heyecanla başladı. Hizmetçiler isimle Kanal D dizisinde başrolde yer alan oyuncu, ne yazık ki koronavirüs salgını nedeniyle dizinin ara vermesinin şanssızlığını yaşıyor.

Deniz Baysal şansı da şanssızlığı da bir arada yaşıyor! 9

Sadece o da değil. Büyük emekler verilen Hizmetçiler 3 bölüm yayınlanabildi ve aldığı reytingler de pek iç açıcı değildi.Çekimlerine ara verilmesinin ardından Hizmetçiler dizisinin ne kadar daha ekrandan uzak kalacağı bilinmiyor.Hatta sezonu bitirmiş bile olabilir. Şu aşamada kimse yeniden ne zaman setlere dönülür tam fikir sahibi değil. İşte böyle bilinmezlikle dolu bir ortamda yeni bir dizi çalışması ile hayranlarının karşısına çıkan Deniz Baysal, içinde bulunduğumuz sıkıntılı dönemin en şanssız isimlerinden birisi oldu.

Deniz Baysal’ın özel hayatındaki büyük şansı, Hizmetçiler dizisinde ise şanssızlığı aynı dönemde yaşaması dikkat çekti.