Ana sayfa Kadın Haberleri Deniz Baysal’a annelik ne kadar da yakışır!

Deniz Baysal’a annelik ne kadar da yakışır!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Deniz Baysal, instagram hesabından yeğeni Çınar ile bir fotoğrafını yayınladı. Oyuncu, ‘küçük prensim’ dediği Çınar bebeğin yaş gününü kutladı. Yeğeni ile sevgi dolu bir paylaşıma imza atan oyuncuya takipçilerinden de çok sayıda beğeni ve yorum geldi.

Birçok hayranı Deniz Baysal’a anneliğin ne kadar çok yakışacağını belirten yorumlar yazdı. Deniz Baysal paylaşımı şu mesaj ile yaptı: Bugün benim küçük prensimin doğum günü! İyi ki doğdun Çınar’ım. Beraber olduğumuz, eğlendiğimiz, koca adam olacağın, gezip tozacağımız nice nice nice günlere. Seni çok seviyorum.”

Deniz Baysal'a annelik ne kadar da yakışır! 7

2019 yılının Eylül ayında Barış Yurtçu ile evlenen Deniz Baysal, henüz anne olmayı düşünmüyor. Oyuncu, yaptığı bir röportajında anneliğin şu aşamada planları arasında olmadığını belirtmişti.

Baysal, kariyerinde ilerlemek arzusunda. Oyuncu en son Hizmetçiler isimli dizide yer aldı. Koronavirüs pandemisinin Türkiye’de görüldüğü Mart ayının başlarında Hizmetçiler dizisinin heyecanını yaşayan Deniz Baysal, sadece 3 bölüm yer alabildi.

Pandemi nedeniyle çekimler ertelendi. Sonrasında ise Kanal D, dizinin reytinglerinin iyi olmaması nedeniyle projeye devam etmeme kararı aldı.