Ana sayfa Sosyal Medya Deniz Çakır eski dizilerini eleştirdi, yeni dizisini övdü!

Deniz Çakır eski dizilerini eleştirdi, yeni dizisini övdü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Deniz Çakır uzun yıllardır birbirinden farklı birçok dizide yer aldı. Bu yapımlarda çok farklı hikayeler izleyicilerle buluştu ve oyuncu da birbirinden çok değişik karakterleri başarıyla canlandırdı. 1981 yılında Ankara’da dünyaya gelen Deniz Çakır, ilk olarak 2005 yılında izleyicilerle buluşmaya başladı ve Kadın İsterse isimli dizideki Alev karakteriyle de tanındı.

Deniz Çakır’a büyük popülerlik kazandıran proje ise Yaprak Dökümü isimli fenomen dizi oldu. Ferhunde karakterinde çok başarılı bir iş çıkartan oyuncu, ardından da birbirinden farklı çok sayıda dizi ve sinema filmiyle kariyerine devam etti.

Televizyon ekranında en son geçen sezon Masumiyet isimli diziyle yer alan Deniz Çakır, ayrıca Dijital platformlardan Gain’deki Aslında Özgürsün isimli diziyle de son dönemde dikkatleri üzerine çekti.

Deniz Çakır eski dizilerini eleştirdi, yeni dizisini övdü! 7

Oyuncu Berna karakterini canlandırdığı dizide normal bir hayatı aktarmasının kendisine farklı geldiğini belirterek, bir anlamda eski dizilerine taş attı. Bugüne kadar birbirinden çok farklı hikayelerde olmadık sahnelerde yer alan Deniz Çakır, ilk kez gerçek hayatı resmeden bir dizide yer aldığı için bu farklılığı şu sözlerle ifade etti:

“En başta çok ilginç gelmişti. Ben; hapishaneler, hastaneler, dramalar, ağlamalar gibi dizilerde oynadığım için burada çok normal her şey. Ama hayat öyle. Tabii ki acılar, dramlar var ama hayat içindeki o normal konuşmada bizim için çok kıymetli. Doğal akıştaki konuşmayı da karşı tarafa göstermek çok tatlı. Benim açımdan da o anlamda çok tatlı bir macera oldu. Böyle bir şey de varmış dedim. Az ağlamalı, hapishanesiz…”

Canlandırdığı Berna karakterinin özgürlüğünü her şeyin önünde tutan birisi olduğunu belirten Deniz Çakır, bu sahnelerin karşı taraftakilere kaba da gelebildiğini anlattı.