Ana sayfa Dizi Haberleri Deniz Çakır olay olay! Kafayı yemedim, manşetler gömmek üzerine! Laf üstüne laf çarptı

Deniz Çakır olay olay! Kafayı yemedim, manşetler gömmek üzerine! Laf üstüne laf çarptı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Deniz Çakır, youtube’da Zeynep Ocak’ın sunuculuğunu üstlendiği Aşırı Ünlülerle Kısa Görüşmeler isimli programın konuğu oldu.

Her yerde rahat bir şekilde gezebildiğini anlatan Deniz Çakır, dizilerinin yurt dışına satışının kendisine bir faydasının olmadığına değindi.

Çakır, “Bunun bana ne faydası oldu?” sorusunu sordu. Bundan sonra anlaşmalar yaparken, bunu da düşüneceğini anlattı.

Orta Doğu’dan kendisine çeşitli reklam teklifleri geldiğini ancak düşünmediğini ifade eden oyuncu, “Reklam geldi tabii Arap ülkelerinden.. Benim de böyle o kadar da paraya o kadar da muhtaç değilim. Ürdün’de tereyağ oynayacak kadar yemedim kafayı, çok şükür yatağımda rahat uyuyorum” diye konuşarak önemli bir tartışmanın da fitilini açıkladı.

Deniz Çakır, bu sözleriyle Orta Doğu’da birçok reklam projesine katılan ünlü isimlere de gönderme yapmış oldu.

Deniz Çakır, magazin manşetlerine çok çıktığını vurguladı ve bir de sitemde bulundu. Oyuncu,”Bir tane seni iyi yazdılar mı? Manşetler hep böyle gömmek üzerine. Kadın olmak orada çok dezavantaj. Aynı şeyi erkek yapıyor çok güzel abicilik oynuyorlar birbirleri ile” şeklinde konuştu.

Başından geçen bir olaya da değindi ünlü oyuncu…

Arkadaşları ile meyhaneye gittiği bir gün, hiç de alkol almadığı halde kendisini görüntüleyen magazincilere selam verdiğini ancak bunun “Ne çekiyorsun” şeklinde söylenmiş gibi haber yapıldığını anlatan Deniz Çakır, sonra Show TV’nin doğru görüntüleri yayınlayarak kendisini şaşırttığı, hatalı haberi yapının da özür dilediğini anlattı.

Çakır’ın açıklamalarının tamamını videodan izleyebilirsiniz: