Ana sayfa Sosyal Medya Deniz Çakır’ın Masumiyet dizisiyle birlikte yeni sürprizi paylaşımıyla ortaya çıktı!

Deniz Çakır’ın Masumiyet dizisiyle birlikte yeni sürprizi paylaşımıyla ortaya çıktı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Deniz Çakır, ekranlara son olarak Vurgun dizisiyle gelmişti. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin ardından rol aldığı Vurgun’da Erkan Petekkaya ile başroldeydi ama dizi erken final yaptı. Uzun süredir de ekranda yoktu oyuncu. Geçtiğimiz yıl pandemi öncesinde Beyaz isimli bir tiyatro oyununda rol alıyordu ama Covid 19 salgını nedeniyle oyun sahnelenemiyor.

Bu arada Deniz Çakır’ın yeni bir dizisiyle tekrar ekrana dönmesi beklenirken, bir başka sürpriz daha ortaya çıktı! Oyuncunun aynı zamanda bir de tiyatro oyununda rol alacağı öğrenildi! Deniz Çakır, instagram’dan yaptığı bir paylaşımla hayranlarına ilk haberi de vermiş oldu!

Çakır, Erdi Işık’ın yazdığı ve Kayhan Berkin’in yönetmenliğini yapacağı oyuna hazırlanıyor şu sıralarda. Deniz Çakır’ın tiyatrolar kapalı da olsa çalışmaya devam ettiği oyunun ismi henüz belli değil. Kadıköy Boa Sahne’de provalar sürüyor.

Deniz Çakır'ın Masumiyet dizisiyle birlikte yeni sürprizi paylaşımıyla ortaya çıktı! 8

Yaz sezonunu Gümüşlük’te geçiren ve uzun bir zamandır projelerine ara veren oyuncu, setlere ve sahnelere hızlı bir dönüş yapacak! Tiyatroların ne zaman açılacağı belli olmasa da yeni oyunu için hazırlanmaya başlamış bile Çakır…

Deniz Çakır'ın Masumiyet dizisiyle birlikte yeni sürprizi paylaşımıyla ortaya çıktı! 9

Bu arada Fox TV’de ekrana gelecek olan Masumiyet dizisinde Hülya Avşar ve Mehmet Aslantuğ ile kamera karşısına geçiyor oyuncu.

Ömür Atay’ın yönettiği, Sırma Yanık’ın senaryosunu yazdığı dizinin yayın tarihi henüz belli değil ama çekimleri başladı.