Ana sayfa Sosyal Medya Deniz Uğur, sadece Zalim İstanbul dizisine değil İstanbul’a da veda etti!

Deniz Uğur, sadece Zalim İstanbul dizisine değil İstanbul’a da veda etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Zalim İstanbul dizisinin macerası sona erdi. 25 Haziran Pazartesi akşamı yayınlanan 39. bölüm ile birlikte dizinin ekibi de dağıldı.Çekimler bölümün yayınlanmasından 3 gün önce tamamlanmıştı. Deniz Uğur dizide Seher Yılmaz karakteri ile yer aldı. Başarılı performansı ile göz dolduran usta oyuncu, final ile birlikte sadece diziye değil, İstanbul’a da veda etti.

İstanbul’u vefasız bir sevgili gibi gördüğünü belirten bir paylaşım yapan ünlü oyuncu, “Gidersin, peşinden gelmez, sana “gitme, kal” demez, arayıp sormaz seni. İstanbul hüzünlü bir sevdadır, yarım kalmış öyküler, cevapsız sorulardır. Biz ne yaşadıysak, kimi sevdiysek bu şehirde. Çocukluğumuz, anılarımız hep bu şehirde. Gidişimizle dönüşümüz bambaşka… Ama yazgımız, yuvamız hep bu şehirde. Hoşçakal İstanbul” diyerek şehre veda etti.

Ünlü oyuncu, hem dizi hem da karantina döneminin yorgunluğunu tatilde atacak. Ancak Deniz Uğur’un tatil rotası Ege ya da Akdeniz değil. Ünlü oyuncu Trakya’ya gitti. Ayçiçek tarlalarının arasına dalan Deniz Uğur, instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla da dikkat çekti.

Deniz Uğur, sadece Zalim İstanbul dizisine değil İstanbul'a da veda etti! 9

Oyuncu, “Ayçiçek tarlalarının arasında denize kavuşursun, sonra doğudan bir rüzgar eser, Trakya” diyerek bikinili pozunu paylaştı.

Ünlü oyuncu bikini giyince sırtındaki kartal dövmesi de ortaya çıktı. Deniz Uğur, “Herkesin anlatmaya değer bir öyküsü yoktur. Dağına göre kar” notu ile aşağıdaki fotoğrafı yayınladı.

Deniz Uğur, sadece Zalim İstanbul dizisine değil İstanbul'a da veda etti! 10

Oyuncu, tüm paylaşımlarını yoruma kapalı tutuyor ve takipçilerinden gelecek mesajları görmek istemiyor.

Deniz Uğur, sadece Zalim İstanbul dizisine değil İstanbul'a da veda etti! 11