Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Deren Talu’nun son pozu, annesi Defne Samyeli’nin pozunun gölgesinde kaldı!

Deren Talu’nun son pozu, annesi Defne Samyeli’nin pozunun gölgesinde kaldı!

tarafından ker_def

Annesi Defne Samyeli olması dışında herhangi bir yeteneği ya da yaptığı iş ile değil de güzelliği ile öne çıkan Deren Talu, sosyal medyayı hareketlendiren bir paylaşım yaptı.

46 yaşındaki annesi Defne Samyeli’nin beyaz bikinili pozunun magazin gündemini sarsmasının ardından 22 yaşındaki Deren Talu’nun paylaşımının annesinin gölgesinde kaldığı hemen belli oluyordu.

Deren Talu'nun son pozu, annesi Defne Samyeli'nin pozunun gölgesinde kaldı! 8

İstanbullu Gelin dizisinde Siren karakteriyle oyunculukta ne kadar iyi olduğunu sergileyen Samyeli, ayrıca sahnede tecrübesiz olmasına karşın başarılı performansı ile de takdir ediliyordu.

Defne Samyeli’nin kendine güvenen ve cesur pozuna karşılık Deren Talu’nun sıradan sayılabilecek bir pozunun sosyal medyada bu denli ilgi görmesi de şaşırtıcıydı.

Deren Talu'nun son pozu, annesi Defne Samyeli'nin pozunun gölgesinde kaldı! 9

Deren Talu, Instagram paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Talu’nun her paylaşımına on binlerce beğeni ve çok sayıda beğeni dolu yorum geliyor.

Bu son paylaşımına da ‘süpersin’, ‘harikasın’ gibi hoş mesajlar alan Deren Talu’nun güzelliği dışında hangi yeteneği ile öne çıkacağı ise merakla bekleniyor.