Ana sayfa Dizi Haberleri Derya Baykal ve kızı Ferhan Şensoy’dan dizi sürprizi!

Derya Baykal ve kızı Ferhan Şensoy’dan dizi sürprizi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni sezonda diziler arasında rekabet çok büyük olacak. Birbirinden farklı birçok yapım izleyicilerle buluşmak üzere hazırlanıyor… Bu yapımlardan birisi de Menajerimi Ara isimli dizi…

Yurt dışında Call My Agent olarak büyük ün yapan dizinin Türk versiyonu için titiz bir çalışma yürütüldü. Dizinin kadrosu da çok iyi, konusu ve verdiği ilk izlenim de çok başarılı… Ancak izleyici ilgisinin düşük olduğunu da hemen not edelin.

Menajerimi Ara dizisinde ünlü isimler kendilerini oynayacak. Bu isimlerden ilk Tuba Büyüküstün olmuştu. Dizinin 1. bölümünden paylaşılan fragmanda da Tuba Büyüküstün, oyuncuların günlük yaşamından mizansen sahnelerde rol aldı.

Ayrıca dizide rol alacak diğer konuk oyuncularla ilgili bilgiler de gelmeye devam ediyor. Çağatay Ulusoy, Nebahat Çehre, Nükhet Duru, Gökçe Bahadır ve Çağan Irmak konuk olarak diğer bölümlerde yer alacak isimler arasında yer alıyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Derya Baykal ile kızı Ferhan Şensoy da dizinin 3.bölümünün konuk oyuncuları oldular.

Menajerimi Ara dizisinin Ağustos ayının sonlarında izleyicilerle buluşması bekleniyor.