Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Derya Şensoy’dan kardeşinin düğünü ile ilgili haberlere fotoğraflı yanıt! Babası için bile söylemişler!

Derya Şensoy’dan kardeşinin düğünü ile ilgili haberlere fotoğraflı yanıt! Babası için bile söylemişler!

tarafından zk zk
Oyuncu Derya Şensoy sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla hakkında çıkan haberlere açıklık getirdi.

Geride bıraktığımız akşam dünya evine giren ablası Ferhan Şensoy’un düğününe katılan Derya Şensoy her ne hikmetse ertesi gün çıkan haberlerde düğüne gitmediği şeklinde başlıklara rastladı. Ablasıyla arasının bozuk olmasından ötürü onun düğününe katılmadığı yönündeki haberleri büyük bir şaşkınlıkla okuyan Derya, hemen bir arkadaşının düğün sırasında çektiği karesini buldu ve sosyal medya hesabından da paylaştı. Şensoy bu fotoğrafın hakkında çıkan haberlere bir cevap olmasını umarak şu satırları yazdı:

Derya Şensoy'dan kardeşinin düğünü ile ilgili haberlere fotoğraflı yanıt! Babası için bile söylemişler! 9

“Buldum! Esra Köseoğlu çekmiş! “Ablanın düğününe neden gitmedin?” cilere gelsin… Tabi ki oradaydım! Hatta öptüm bile kocaman ama teşekkürlerin en büyüğü beni hiçbir özel günümde yalnız bırakmayan rüya takımıma!”

Derya Şensoy'dan kardeşinin düğünü ile ilgili haberlere fotoğraflı yanıt! Babası için bile söylemişler! 10

FERHAN ŞENSOY’DAN BABA AÇIKLAMASI

Kardeşi Derya Şensoy, sosyal medya hesabından düğüne katıldığına dair paylaşımda bulunurken, Ferhan da aynı adı taşıdığı babası Ferhan Şensoy’un düğününe katıldığını, yaptığı paylaşımla gösterdi. Genç kadın paylaşımının yanına düştüğü notla dikkat çekti. (Sözcü)

Derya Şensoy'dan kardeşinin düğünü ile ilgili haberlere fotoğraflı yanıt! Babası için bile söylemişler! 11