Ana sayfa Sosyal Medya Akın Akınözü’nü kutlamak için resmen sıraya girdiler! Sosyal medyada gündem oldu!

Akın Akınözü’nü kutlamak için resmen sıraya girdiler! Sosyal medyada gündem oldu!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay- Oyuncu Akın Akınözü, ilk kez başrol deneyimini kazandığı Hercai dizisindeki Miran karakteri ile çok sevildi. Daha önce Muhteşem Yüzyıl Kösem, Aslan Ailem ve Payitaht Abdülhamid dizilerinde de oynamıştı ancak onu şöhrete kavuşturan yapım Hercai oldu. Ebru Şahin ile partnerliği de beğeni toplayınca dizi, atv’nin unutulmayan dizileri arasına girdi.

Akın Akınözü, bu dizinin ardından bir süre ara verdiği ekrana geçtiğimiz sezon Star TV’de yayınlanan ve başrolünü Öykü Karayel ve Sarp Akkaya ile paylaştığı Kaderimin Oyunu dizisi ile geldi. Bu dizide de Cemal isimli bir karaktere hayat verdi. Dizinin reytingleri çok düşük olmasına karşılık ikinci sezonda devam etme kararı verildi.

Akın Akınözü'nü kutlamak için resmen sıraya girdiler! Sosyal medyada gündem oldu! 9

Herkesi şaşırtan bu kararın arkasında, Kaderimin Oyunu dizisine yurtdışında gösterilen ilgi yatıyordu. Akınözü’nün Hercai ile birlikte dünyanın pek çok ülkesinde popüler hale gelmesinden sonra Kaderimin Oyunu dizisi de yurtdışı satışlarıyla dikkatleri çekmişti. Ancak kanalın ikinci sezonu önce kabul edip sonra iptal etmesiyle işler değişti! Reytinglerinin bir sonraki sezon için yeterli olmadığına kanaat getirilerek diziye son verildi.

Akın Akınözü'nü kutlamak için resmen sıraya girdiler! Sosyal medyada gündem oldu! 10

Ardından Akınözü’nün Tuzak isimli bir dizide rol alacağı öğrenildi. Tv8 için çekilen ve şu sıralar çekimleri devam eden Tuzak dizisinde Akınözü bu kez Bensu Soral ile partner oldu. Talat Bulut ve Rıza Kocaoğlu’nun da kadrosunda yer aldığı dizi yakında ekranda olacak.

Yerli hayranlarının yanı sıra yurtdışında da hatırı sayılır bir hayran kitlesine sahip Akın Akınözü. Bu nedenle Tuzak dizisiyle ilgili reyting beklentisinin yanı sıra yurtdışı satışlarının da yüksek olacağı beklentisi söz konusu. Akın Akınözü’ne özellikle Latin ülkelerinde gösterilen ilgi ile birlikte oyuncu, popülerliğini Tuzak ile daha da arttıracak.

Akın Akınözü'nü kutlamak için resmen sıraya girdiler! Sosyal medyada gündem oldu! 11

Bu arada 22 Eylül doğumlu olan oyuncuya bir gün öncesinden sosyal medyadan doğum günü kutlamaları yağdı! Gelen iletilerle birlikte oyuncu, twitter’da gündem oldu! Akınözü’nün hayranları, sevgi dolu mesajlarını iletmek için adeta birbirleriyle yarıştılar! Kutlamalar saatlerce sürdü ve dünyanın pek çok ülkesinden “HappyBirthday AkınAkınözü” mesajıyla paylaşımlar yağdı adeta!

Fanları, hayranları oyuncuya kutlama mesajları göndererek sosyal medyada öne çıkmasını da sağladılar. Dikkat çeken kutlama mesajlarının yoğunluğu, Akın Akınözü’nün yeni başlayacak dizisi öncesinde sürpriz bir gündem getirdi kendisine…