Ana sayfa Dizi Haberleri Destan dizisinden Selim Bayraktar’ın ayrılması bir büyük stratejik anlam taşıyor!

Destan dizisinden Selim Bayraktar’ın ayrılması bir büyük stratejik anlam taşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Destan dizisinin ikinci sezonda öne çıkabilmesi ve devam edebilmesi için gerekli olan en önemli şey izleyicilerin merak unsurunu yukarıya çıkartmak. Bunun için de dizinin ilk sezondaki temposu ve karakter dizilimi ile devam etmesi halinde, ikinci sezonda ayakta kalması çok da mümkün olmayacaktır.

Destan dizisini izleyiciler kimin için seyrediyor? Bu sorunun yanıtı net; Ebru Şahin için… Hercai dizisinde çok başarılı bir iş çıkartan Ebru Şahin, sekizinci yüzyılda yaşayan bir kadın kahraman hikayesi gelince dinlenme kararını geri çekmiş ve Destan dizisine başlamıştı.

Ebru Şahin çok yoğun ve emek isteyen eğitim süreci geçirdi ve bir sezon boyunca da sürekli olarak dersler aldı. Bu eğitimlerin faydasını sette sergilediği üstün performans ile ortaya koyan oyuncu, hayranlarına da hiç beklemedikleri güçlü bir kadın karakteri izlettirdi.

Ebru Şahin’in partneri olan Edip Tepeli, 3 farklı aday arasından seçilmişti. Ancak dizinin ikinci sezonunda Edip Tepeli’nin yer almayacağı ve Ebru Şahin’e başka bir ünlü ismin eşlik edeceği iddiası da ortaya atılmıştı. Bu iddia yapımcının açıklaması ile yalanlandı belki ama bir başka başrol oyuncusu Selim Bayraktar’ın ayrılması ise herkesi çok şaşırttı.

Destan dizisinden Selim Bayraktar'ın ayrılması bir büyük stratejik anlam taşıyor! 8

Önceki gün yaptığı açıklamada dizide çok yorulduğunu ve tatili hak ettiğini söyleyen Selim Bayraktar, ayrılık konusunu hiç gündeme getirmemişti. Bu nedenle de izleyiciler oyuncunun devam edeceğini düşünmüştü.

Ancak Destan dizisinde Selim Bayraktar’ın ayrılması durumu aslında iyi bir netice doğuracak. Çünkü hikayede iki başlılık vardı. Yani güç konusunda Akkız ile Batuga’nın karşısında çok güçlü bir Alpagu karakteri oluşturulmuştu. Bu güç mücadelesi aslında dizinin en çok öne çıkması gereken Akkız karakterini gölgeliyordu.

Destan dizisinden Selim Bayraktar'ın ayrılması bir büyük stratejik anlam taşıyor! 9

İşte Destan dizisinde alınan Selim Bayraktar’ın ayrılığı durumu aslında hikayede stratejik bir adım olarak görülmeli. Çünkü artık en güçlü karakter ve hikayeni sürükleyicisi Akkız ile Batuga olacak. Bu ikilinin üzerine inşa edilecek ikinci sezonun, ilk sezondan daha çok izlenme ihtimali de olabilir.