Ana sayfa Sosyal Medya Aslı Enver yeni imajı ile sürpriz yaptı ama Adım Farah dizisinden iz yok!

Aslı Enver yeni imajı ile sürpriz yaptı ama Adım Farah dizisinden iz yok!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Aslı Enver, yeni imajı ile sosyal medyada paylaşımlarda bulunmuş ve hayranları da bu halini çok sevmişti. Oyuncunun yeni haliyle katıldığı ilk davet de Disney Plus’ın Türkiye’de yayına başlaması nedeniyle verilen davet oldu.

Yine şıklığı ile göz kamaştıran, dekolteli kıyafetiyle de zarafet sergileyen Aslı Enver, yeni saç şekli ve rengiyle de ilgiyi üzerine çekti. Aslı Enver ayrıca bronzlaşmış teniyle de dikkatleri çekerken, Disney Plus’ın Türkiye’de faaliyete geçmesinin de önemli bir adım olduğunu duyurdu.

Ünlü oyuncu en son Babil isimli Star TV dizisinde yer aldıktan sonra 2 yıllık süre içinde sadece Sen Yaşamaya Bak isimli sinema filmiyle Netflix’te hayranlarının karşısına çıktı. Yeni imajının yeni rol için olduğu düşüncesinde olan hayranlarını üzecek bilgiyi ünlü oyuncu Disney Plus gecesinde yaptığı açıklama ile verdi.

Aslı Enver yeni imajı ile sürpriz yaptı ama Adım Farah dizisinden iz yok! 7

Ancak yakın zamanda Aslı Enver’in Disney Plus için yeni bir projede yer alması bekleniyor. Oyuncunun ismi Adam Farah isimli uyarlama dizi için geçiyor. Disney Plus’ın ekran yüzlerinden birisi olan oyuncu, sosyal medyadan kendisine yeni proje soran hayranlarına ağzı fermuarla kapalı bir emojiyle yanıt vererek, bilgi veremeyeceğini duyurmuştu.

Disney Plus’ın ekran yüzlerinden birisi olmaktan mutluluk duyduğunu anlatan Aslı Enver, proje sorusuna ise henüz belli olmadığını belirterek yanıt verdi. Oyuncu, “Netleşen bir şey olmadığı için bir şey diyemiyorum ama her an her şey olabilir” diyerek yakında yeniden setlere çıkma ihtimalinin bulunduğunu da ifade etmiş oldu.