Ana sayfa Sosyal Medya Karantina günleri Bahar Şahin’i bunalttı!

Karantina günleri Bahar Şahin’i bunalttı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’de yayınlanan Zalim İstanbul dizisinde Ceren karakterini Bahar Şahin canlandırıyor.. Performansı ile alkış alan oyuncu, en iyi kadın oyuncular arasında gösterilmeye başlandı. Bu rolü ile ödül alır mı bilinmez ama birçok hayranı iptal edilen Altın Kelebek’ten ödül alması için çok mücadele vermişti.

Bahar Şahin, 2 aydır setlerden uzakta. Zalim İstanbul dizisinde son 4 bölüm kaldı. Dizinin son bölümlerinin çekilmesine kesin gözüyle bakılıyor. Bunun sebebi ise yurt dışı satışları… Ancak Zalim İstanbul ekibinin ne zaman toplanıp yeniden çalışmaya başlayacağı henüz net değil.

Bahar Şahin 2 aydan uzun süredir evinde karantina altında ve bir hayli de bunaldı. Evde resim yapmaya başlayan oyuncu, pek de iyi olmadığını sosyal medyadan yazdı.

Bahar Şahin, “Bitmez mi bu karantina?” sorusuyla sosyal medyada paylaşım yaptı. Oyuncunun hayranları “Biz biteriz, o bitmez” diyerek yanıt verdi. Bahar Şahin’in instagram’da 1,5 milyon takipçisi bulunuyor. Genç oyuncu,  özellikle Zalim İstanbul dizisiyle popülerliğini artırmayı başardı.

Karantina günleri Bahar Şahin'i bunalttı! 7