Ana sayfa Sosyal Medya Didem Balçın yine zarifliğini sergiledi!

Didem Balçın yine zarifliğini sergiledi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Didem Balçın, karantina döneminde evlenerek herkesi şaşırtmıştı. Oyuncu, mutluluğu sonunda buldu ve Can Aydın ile Mayıs ayında ani bir kararla hayatını birleştirdi. Aşktan yana umutsuzluğa düştüğü bir anda hayatının aşkını bulan Didem Balçın, hem iş hem de özel yaşamında güzel günler yaşıyor.

Kuruluş Osman dizisinde Selcan Hatun olarak ekranlara gelmekte olan Didem Balçın, 27. sezon finalinin ardından tatile çıktı. Pandemi döneminde dizinin çekimlerine devam eden oyuncu, sette her türlü önlemin alındığını ve içinin rahat olduğunu söylemişti.

Didem Balçın’dan gençlere harika dilekler! Üniversite sınavı dolayısı ile bir paylaşım yapan oyuncu, yine zarafetini sergiledi. Oyuncu, gençlere güzel dileklerini yolladı ve başarılar diledi.

Balçın, şöyle yazdı: Sevgili gençler siz sınavdayken bende uzaktan kontrolde olacağım.. Tüm güzel enerjilerimi sizlere yollayacağım. Dileğim sevdiğiniz ve hayalini kurduğunuz mesleğin okulunu okuyabilmeniz. İnanın daha iyi bir dilek var ki o da okul kazanmanın daha ötesi. Sağlığınız yerinde sevdikleriniz yakınınızda olsun yeter. Her sınav size ok. Bol şans.”

Didem Balçın yine zarifliğini sergiledi! 7