Ana sayfa Sosyal Medya Dikkat, aşırı eğlence içerir! Demet Özdemir şov başlıyor!

Dikkat, aşırı eğlence içerir! Demet Özdemir şov başlıyor!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Doğduğun Ev Kaderindir isimli dizisi heyecanla beklenen Demet Özdemir, şu sıralar sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla adeta gündemi sarsıyor! Yaz boyunca tatilden fotoğraflarıyla bol bol sosyal medya sayfalarını süsleyen genç oyuncu, bu kez dans videolarıyla dikkat çekmekte.

Daha önce de bir kaç kez dans videosu paylaşan oyuncu, gittikçe bu konuda daha çok öğrenmeye başladığını da gösteriyor. Hem formunu korumak hem de dansı sevdiği için bir eğitmenle çalışan oyuncunun paylaşımı, hayranlarını adeta uçurdu! Yorumlar ve beğeniler birbiri arkasına gelmeye başladı.

Romantik komedi türündeki Erkenci Kuş dizisinin ardından tv8’deki Doğduğun Ev Kaderindir’de dramada da başarılı olduğunu ortaya koyan oyuncu, bu kez dansta da iddialı olduğunu göstermekte. Demet Özdemir’in dans videosunu izleyen hayranları, mesaj yağdırıyor oyuncuya.

Genç ve başarılı oyunculuğunun yanında eğlenceli ve sosyal kişiliğiyle de dikkat çeken Demet Özdemir, dans konusunda da hayli yetenekli çıktı. Oyuncunun videosunu aşağıda izleyebilirsiniz.

Instagram sayfasından yaptığı paylaşıma eğitmeninin çok yetenekli olduğunu anlatan övgü dolu sözler yazan Demet Özdemir, aynı zamanda bu çalışma sırasında ne kadar eğlendiklerini de ekliyor notuna.

İşte o paylaşım:

Canım arkadaşım @onuralpsancaktar aşırı yeteneklisin çok yoruluyor ama aşırı eğleniyoruz iyi ki varsın ⭐️
Biz böyle eğlenirken yönetmenimiz de oldu ???????????? @jandordia teşekkürler ! Ozaman DANS ????