Ana sayfa Sosyal Medya Dilan Çiçek Deniz için, yeni proje sinyalini ilk önce saçlarıyla yansıtıyor!

Dilan Çiçek Deniz için, yeni proje sinyalini ilk önce saçlarıyla yansıtıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz, çok yakın bir zaman içinde yeniden dizi setlerine çıkacak. En son Gidenler isimli sinema filminin çekimlerinde yer alan oyuncu, geçen sezon yer aldığı Alev Alev dizisinden 10 ay sonra yeniden dizi için sete çıkıyor.

Yeni sezonda Kiracı isimli Fox TV dizisinin başrol kadın oyuncusu olan Dilan Çiçek Deniz, bir apartmanda geçen ve trajik olayların yaşanacağı bir hikaye ile hayranlarının karşısına çıkacak. Serkay Tütüncü ile yeni dizide partner olan oyuncu, saçlarını da değiştirdi.

Gidenler isimli proje için saçlarını açık sarıya boyatan ve farklı bir tarz ile bu projede yerini alan oyuncu, tam da bu haline alışmış iken yeniden değişiklik yaptı. Oyuncunun saçlarındaki bu değişimin nedeni de yine rol içindi… Oyuncu yeni saçlarını da sosyal medya paylaşımı ile takipçilerinin beğenisine sundu.

Dilan Çiçek Deniz için, yeni proje sinyalini ilk önce saçlarıyla yansıtıyor! 8

Kiracı isimli dizideki imajı için saçlarını boyatan ve farklı bir tarz yapan güzel oyuncu, yeni rolüne böylece hazırlanmış oldu. Hayranları, her saç değişikliğinin artık oyuncunun yeni bir projesi için bir sinyal olarak algılayacaktır.

Oyuncu, “Her gün yeni bir ben. Yeni proje için değiştirdim” diye konuştu. Sarı saçlarına tam alıştığı sırada yeniden değişiklik yapmak durumunda kaldığını anlatan oyuncu, hayranlarından birçok mesaj da aldığını söyledi.

“Seven de var sevmeyen de var. Ama sevmiştim sarı saçımı da” ifadesini kullanan oyuncu, pazar günü de sete çıkacaklarını duyurdu. Sevdiği insanlarla güzel bir işbirliği içine girdiğini anlatan oyuncu, canlandıracağı karakter hakkında şöyle konuştu: “Çok güzel, hiç spoilar vermeyeyim. Çok heyecanlıyım. Ters köşe olacak.”

Dilan Çiçek Deniz için, yeni proje sinyalini ilk önce saçlarıyla yansıtıyor! 9

Dijital projelerde daha özgür olduklarının altını çizen oyuncu, televizyon projeleriyle de bir kıyas yapmak istemedi. İkisinin de kendisine önemli kazanımlar kattığını anlatan oyuncu, sevgilisi ile düğün planlaması yapmaya da başladıklarını ifade etti. Birkaç ay içinde düğün yapmayı düşündüklerini belirten oyuncu, programın işlerine göre ayarlanacağını sözlerine ekledi.