Ana sayfa Dizi Haberleri Dilan Çiçek Deniz ve Burak Deniz için yeni dizinin önemi büyük!

Dilan Çiçek Deniz ve Burak Deniz için yeni dizinin önemi büyük!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Burak Deniz, en son Bizim Hikaye dizisinde Barış karakterini canlandırmıştı. Dilan Çiçek Deniz ise Çukur dizisinde Sena olarak ekranda yer almıştı. İki ünlü oyuncu da 1 yıl boyunca başka bir projede yer almadı. Bu süreçte dinlenen ikili, yeniden setlere enerji dolu çıkacak. Blu TV için hazırlanan Yarım Kalan Aşklar isimli dizi projesinin hazırlıkları devam ediyor.

Yakında çekimlerin başlaması bekleniyor. Dizinin iki başrol oyuncusu da hem enerjik hem de çok heyecanlı. Dizi için provalar başladı. Yönetmen ile birlikte senaryo üzerinde çalışmalar yapan ikili, heyecanlı olduklarını belirttiler.

Kameralara yakalanan Dilan Çiçek Deniz, “Senaryo çalışmaları yapıyorduk, biliyorsunuz” dedi. Burak Deniz ise, “Çalışmalara son hızla devam ediyoruz. Güzel, Dilan ile daha önce çalışmıştık. Tekrar bir aradayız, heyecanlıyız ikimizde” diye konuştu.

Hem Burak Deniz hem de Dilan Çiçek Deniz için bu projenin büyük önemi bulunuyor. İki ünlü isim, kariyerlerinin en iyi döneminde etkili projelerle göz önünde olmayı amaçlıyor.

Ünlü yönetmen Ezel Akay’ın da oyuncu olarak kadroya katıldığı ortaya çıkmıştı. Dizinin hem yönetmeni Umur Turagay hem de senaristi Ethem Özışık güçlü kariyerleri ile dikkatleri çekiyor.

Dilan Çiçek Deniz ve Burak Deniz için yeni dizinin önemi büyük! 7

Yarım Kalan Aşk’ın hikayesi de çok ilginç ve etkili bir performans ile iki başrol oyuncusuna da önemli kazanımlar sağlayabilir.

İşte dizinin hikayesi: Gazeteci Ozan, kendisi gibi gazeteci olan Elif ile evlenmek üzeredir. Gözükara gazeteciliği ile tanınan Ozan gizemli ve zor bir haberin peşindedir. Birbirlerini delicesine seven ikilinin hayatındaki mutlu tablo korkunç bir olayla son bulacaktır: Ozan, trafik kazası geçirerek hayatını kaybeder.

Ancak Ozan, kaybettiği hayatını yeni bir bedende tekrar bulacaktır. Hayata başka bir beden ile geri dönen Ozan’ın önünde iki zorlu görev vardır: Onu kimin öldürdüğünü bulmak ve Elif’e tüm gerçekleri anlatmak.