Ana sayfa Sosyal Medya Dilan Çiçek Deniz’i çok mutlu eden yeni gelişme

Dilan Çiçek Deniz’i çok mutlu eden yeni gelişme

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz ile Metin Akdülger’in başrolünde yer aldığı Yarına Tek Bilet isimli Netflix orijinal ilk Türk filmi yayınlandı. Filmin yayınlanmasının sevincini sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla gösteren Dilan Çiçek Deniz, aldığı olumlu yorumlarla da çok mutlu oldu.

Geçen sezon Çukur dizisinde rol alan ve Sena karakterinin senaryo gereği ölmesi ile diziden ayrılan oyuncu, uzun bir aradan sonra yeniden gündemde işiyle konuşulmaya başlandı. Oyuncu, instargam’da üst üste yaptığı filmle ilgili paylaşımlarda heyecanını da sergiledi.

Dilan Çiçek Deniz'i çok mutlu eden yeni gelişme 8

Metin Akdülger ile filmde iyi bir ikili olan Dilan Çiçek Deniz, birçok izleyiciden ve filmi izleyen ünlü isimlerden güzel yorumlar aldı. Sosyal medyada filmle ilgili yapılan yorumları instagram hesabından yayınlayan Dilan Çiçek Deniz oldukça mutluydu. “Mükemmel bir filmdi, bayıldık” şeklinde takipçilerden gelen yorumlar oyuncunun instagram paylaşımlarında dikkat çekti.

Dilan Çiçek Deniz ve Metin Akdülger Elle Dergisi’ne özel pozlar verdi. Dergi için objektif karşısına geçen çiftin başrolünde oynadığı Yarına Tek Bilet” isimli filmi kaçırmamanızı tavsiye ederiz.

Dilan Çiçek Deniz'i çok mutlu eden yeni gelişme 9