Ana sayfa Güncel Haberler Magazin basını konu bulamayınca Beren Saat ile Kenan Doğulu bombası patlatıyor!

Magazin basını konu bulamayınca Beren Saat ile Kenan Doğulu bombası patlatıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Türkiye’de ana akım medyanın klasik alışkanlıkları bir türlü bitmek bilmiyor. Magazin basınında konu sıkıntısı yaşanınca hemen Beren Saat ile Kenan Doğulu çifti gündeme getiriliyor. Bugüne kadar çift hakkında sayısız boşanıyorlar haberi yapıldı.

Artık okuyucular için de bu durum çok da önemsenmeyen bir konu haline geldi. Asıl önemli olan ise çiftin boşanacaklarına dayanak olarak Beren Saat’in emlakçılardan ev bulmalarını istemiş olması… Yani artık ünlü isimlerin ayrılık haberini ilk emlakçılar alıyor…

Kanal D’de yayınlanan 2. Sayfa isimli programın iddiasına göre çift 6 yıllık evliliklerini bitirme kararı aldı. Sahi, daha önce de bu cümleyi kaç defa okudunuz değil mi? Belki bu sefer gerçektir. Ama gerçek olsa ne yazar ki, artık bu haberin bir değeri kaldı mı?

Bugüne kadar sayısız kez boşanacağı haberleri yapılan ünlü bir çiftin gerçekten boşanması, magazin takipçileri için ne kadar tatmin edici bir içerik sorgulamak lazım.

Magazin basını konu bulamayınca Beren Saat ile Kenan Doğulu bombası patlatıyor! 7

Ancak magazin gündemini takip ederseniz, bu habere atlayan bir sürü yayın organı var. Beren Saat ile Kenan Doğulu çifti boşanır mı, bilinmez. Ama artık bir gerçek var ki, çift hakkında bu kadar çok antipatik haber yaptıktan sonra, magazin basını inandırıcılığından kaybediyor…

Beren Saat ile Kenan Doğulu çifti bir açıklama yapana kadar ya da Adliye sarayının ödünden bir fotoğraf görene kadar, bu haber hep sorgulanacaktır.