Ana sayfa Dizi Haberleri Dillerden düşmeyen Çukur’un Lal Fındık’ı Ramin Nezir hakkında bilinmeyen gerçek!

Dillerden düşmeyen Çukur’un Lal Fındık’ı Ramin Nezir hakkında bilinmeyen gerçek!

tarafından ker_def
Çukur’un Lal Fındık’ı Ramin Nezir’in bilinmeyen yönleri!

Show TV ekranlarında izleyicilerle Pazartesi akşamları buluşmaya devam eden Çukur dizisinde Lal Fındık karakterine hayat veren Ramin Nezir, başarılı performansı ile dikkat çekmeye devam ediyor.

“Amca kalsın” repliği ile başlayan aksiyon sahnesi sayesinde oyuncu dizide öne çıktı.

Milliyet Cadde’de karakter üzerine bir yazı kaleme alan Nazlı Mengi, “Hiç konuşmayan ve duygularını sadece mimikleriyle ifade eden Lal Fındık karakterindeki başarılı performansıyla zaten beğeniliyordu ama “Amca kalsın”la fenomen oldu” ifadelerini kullandı.

İzleyicinin sakin ve minyon tipli bu karakterden atraksiyon beklemediği bir anda 2. sezon 5. bölümünde bir anda müthiş bir aksiyon sahnesi gelmişti. Bu sahneyi haberimizin devamındaki videodan izleyebilirsiniz.

Nezir hakkında bilinmeyen bir detay da ortaya çıktı. Azerbaycan doğumlu olan oyuncu aslında İstanbullu asıllı…

Dillerden düşmeyen Çukur'un Lal Fındık'ı Ramin Nezir hakkında bilinmeyen gerçek! 7

Nazlı Mengi, Nezir hakkında bilinmeyen noktaları da yazısında dile getirdi:

“Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde ‘Actor Studio’ bölümünü bitiren oyuncu; 1988’de Azerbaycan’da doğmuş ama aslen İstanbullu. Mezun olduğunda Müjdat Hoca tarafından tiyatro kadrosuna seçilmiş. “Hayatta huzur bulduğum iki yer var; tiyatro ve evim” derken gözleri parlıyor resmen. Televizyon macerası ise İlker Ayrık’ın ‘Acayip Tipler’ programıyla başlıyor. Ardından ‘Çukur’ dizisinden teklif geliyor.”

Nazlı Mengi, bir öngörüsünü de paylaşmayı ihmal etimyor. ” Ramin Nezir katiyen ipucu vermiyor ama o karakterin altından başka sürprizler ve hikayeler çıkacak bence, beklemedeyim” diyen Mengi, bu karaktere daha da çok dikkat edilmesini öneriyor….

İşte dizide “amca kalsın” repliği ile hatırlanan ve Lal Fındık’ın çok izlenen aksiyon sahnesi: