Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Dinçer Güner’den 2019 KOVA BURCU yorumu: Fırsatlar ve şans kapınızda!

Dinçer Güner’den 2019 KOVA BURCU yorumu: Fırsatlar ve şans kapınızda!

tarafından ker_def

2019 yılında burçlarla ilgili yorumlar gelmeye devam ediyor. Ünlü Astrolog Dinçer Güner, yeni yıl hakkında önemli bilgiler sunmakta… Hem Sosyal medya üzerinden hem de youtube’daki kanalından hayranlarına seslenen Dinçer Güner, 2019 yılı hakkında burçlarla ilgili farklı ve dikkat çekici yorumlar yapmakta.

DİNÇER GÜNER’DEN KOVA BURCU 2019 DETAYLI YORUMU:

Yeni yılda bolluk, bereket, şans ve talih gezegeni olan Jüpiter sayesinde sene boyunca sosyal çevrenizi genişletmek için çalışmaya başlayacak. Hayatınıza size maddi manevi destek olabilecek birçok insanla bir araya getirecek. Size destek olacak yeni kişiler ile tanışacaksınız. İdeallerinize, hedeflerinize ulaşmanız için türlü fırsat ve şanslarla karşılaşmaya başlayacaksınız. Sosyal çevre ilişkilerinize karşı daha iyimser, barışçıl ve sahiplenici bir tavır içine girebilirsiniz. Grup çalışmaları içerisine girebilir, kalabalık gruplar içinde aktif bir şekilde rol alabilirsiniz. Sosyal çevrenizle ilgili fikirleriniz daha felsefi bir hal alabilir.

Hayatınıza yabancı uyruklu yeni kişiler girebilir, arkadaşlarınızla beraber uzak yerlere seyahatler yapabilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte size kazanç sağlayacak projelere de başlangıç yapabilirsiniz. Büyük organizasyonlar içinde yer alabilir, iş arıyorsanız eğer, organizatörlük vb. işlerle ilgilenebilirsiniz. Başka insanlara da fayda sağlayacak projelerde aktif görevler alabilirsiniz. Derneklerde, klüplerde çalışabilir, hayır işlerine daha fazla zaman ayırabilirsiniz. Umutlar ve istekler alanında ilerleyecek olan Jüpiter; neyin hayalini kuruyorsanız, neyi hedefliyorsunuz, idealize ettiğiniz konu her ne ise buna ulaşmanız konusunda güçlü kişilerden güzel destekler alacaksınız.

Satürn’ün ise Oğlak burcunda ki seyri ile sene boyunca deneyim, tecrübe, zorlanma, ders alacağınız ve sorumluluk alacağınız konular olacaktır. Satürn’ün bu transitinin ana teması yalnızlıktır. Siz bunu isteyin veya istemeyin! Kendinizi kalabalıklar içinde bile yalnız hissedersiniz, bazen siz bile kendinize yetemeyebilir ve bu yalnızlık hissinden kurtulamayabilirsiniz. Bu transit aslında ruhsal anlamda olgunlaşma sürecidir. Hayatınızda küçük şeyleri fazlaca büyütebilir, vesveseli bir yapıya bürünebilirsiniz. Tüm ilişkilerde zorlanılabilecek bir süreçtir bu. Bir ilişki içinde iken bile kendinizi yalnız ve huzursuz hissedebilirsiniz.

Bu transit zamanı kendinizi ruhsal anlamda geliştirebilirsiniz, bunun yanı sıra sağlığınıza da extra dikkat etmeniz gereken bir süreçtir ve bünyeniz daha hassas olabilir. Ben bu Satürn transitini yaşadım, 7,5 sene önce. Kendi yaşadıklarımdan yola çıkarak sizlere anlatayım. Ne kadar gizli derinde gömülü kalmış hastalık varsa hepsi hortladı, hepsiyle uğraştım evelallah! Sonra süper yalnızdım işin garip tarafı yalnızlığı ben seçmedim, kendiliğinden oldu her şey. Ruhsal olarak kendimi deli gibi eğitmeye çalıştım, hep ruhsal konularla önüme geldi bir bir, gözümden kaçırdığım ne varsa hepsini yakaladım.

İt gibi çalıştım ama çalışmalarım desteklenmedi, verilen sözler tutulmadı, tırnaklarımla kazıya kazıya bir şeyler yapmaya çalıştım, benim kontrolümün dışına büyük kayıplar yaşadım, ölümlerde oldu. İnsanlara güvenimi kaybettim, ruhsal olarak çöktüğüm anlar oldu, panik atak geliştirdim. Falan fıstık bu gibi olaylarla uğraştım durdum, uyku düzeni diye bir şey zaten kalmadı, yarasaya döndüm. Benim 12. evimden geçerken deneyimlediklerim bunlardı. İçimi boşaltmak size kısmetmiş, ben sırası savdım şimdi sizlerde, haydi kolay gelsin bakalım.

Dünya öyle laylay kakara kikiriii bir yer olmadığını anladım sizde anlarsınız. Bu dönem kendi kendinize yetmeyi öğreneceğiniz bir dönem. İş kurmak içinde harikadır bu ara bilginiz olsun. Hayatı daha fazla sorgulayacağınız, asıl olmak istediğiniz insana dönüşmeye bu zaman diliminde başlayacaksınız. Meydana gelecek olan Güneş ve Ay tutulmaları ise sırayla 6 Ocak, 21 Ocak, 2 Temmuz, 16 Temmuz ve 26 Aralık tarihlerinde meydana gelecek. 6 Ocakta ise yılın ilk Güneş tutulması meydana gelecek Oğlak burcunda. 12. evinizde gerçekleşecek olan tutulma birlikte, arkanızdan iş çeviren, dedikodu çıkartan bir takım insanlarla yüzleşebilirsiniz.

Gizlilik içinde hareket etmeye özen gösterebilirsiniz. Planlarınızı, projelerinizi henüz anlatmaya, açıklamaya hazır olmayabilirsiniz. Ama hepsi 15 gün içinde olgunlaşmaya başlayacaktır. Sağlığınıza da dikkat etmenizde yarar var. Hastalanma, rahatsızlanma potansiyeliniz yüksek. 21 Ocakta ise 0 Derece Aslan burcunda bir Ay tutulması meydana gelecek. Tutulmaların etkileri 15 gün kadar etkin olacak. Tutulma ile birlikte eğer ki bir partneriniz var ise ona sürpriz bir şekilde evlenme teklif edebilir, yüzük takabilir, yüzük alabilir, nişanlanabilir, ilişkinizi daha heyecan verici bir noktaya taşımak isteyebilirsiniz. Ya da tutulma etkisi ile sizi çok iyi temsil edecek biri ile bir anlaşma yapabilirsiniz.

Avukat olabilir, tutulma muhasebeci olabilir ya da iş anlamında sizi besleyecek bir ortaklık başlatabilirsiniz. Tutulma her şekilde size destek olacak kişileri hayatınıza çekmeniz konusunda sizin için fayda odaklı çalışacaktır. Bir diğer olası senaryoda, sizden uzakta biri ile bir aşk meselesini ortaya çıkarabilir. Bu kişi sizden mesafe olarak uzak olabilir ya da ruhsal konulara ilgisi olan biri olabilir. Ya da arkadaş çevrenizden biri ile de yakınlaşmalar söz konusu olabilir.