Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Dinçer Güner’den 2019 OĞLAK BURCU yorumu: Hayata pozitif bakacaksınız!

Dinçer Güner’den 2019 OĞLAK BURCU yorumu: Hayata pozitif bakacaksınız!

tarafından ker_def

2019 yılında burçlarla ilgili yorumlar gelmeye devam ediyor. Ünlü Astrolog Dinçer Güner, yeni yıl hakkında önemli bilgiler sunmakta… Hem Sosyal medya üzerinden hem de youtube’daki kanalından hayranlarına seslenen Dinçer Güner, 2019 yılı hakkında burçlarla ilgili farklı ve dikkat çekici yorumlar yapmakta.

DİNÇER GÜNER’DEN OĞLAK BURCU 2019 DETAYLI YORUMU:

Yeni yılda bolluk, bereket, şans ve talih gezegeni olan Jüpiter sayesinde sene boyunca ruhsal çalışmalar yapmak, ruhsal çalışmalar yapan kişiler bir araya gelerek onlardan bir şeyler öğrenmenizi sağlayabilir. Analitik psikoloji ile yakından ilgilenebilirsiniz. Ökült, mistik, psikolojik konular üzerine daha çok okuyabilir, araştırmalar yapabilirsiniz. Jüpiter, hayatınızın çok görünür bir tarafında olmayacak bu yüzden deneyimleriniz fiziksel dünya ile ilişkili olmayacaktır. İçe kapanıp yaratıcı çalışmalar içine girebilirsiniz. Sizler için ruhsal anlamda olgunlaşma ve büyüme süreci başlamış olacak. Hayata daha huzurlu bir pencereden ve çok daha pozitif bakmaya başlayabilirsiniz.

Yalnızlık ihtiyacınız artabilir ama bunu zorunluluk veya depresif olarak değil, hoşunuza gideceğinden dolayı yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Hayır ve yardım kuruluşlarında aktif bir çalışma yapabilirsiniz. Meditasyonlar yapabilir, ruhunuza iyi gelecek aktivitelere daha çok zaman ayırabilirsiniz. Felsefesi ve ruhu olan özel konulara yoğunlaşabilirsiniz. Korku ve endişe duyduğunuz tüm konulardan uzaklaşmak, bunlardan sıyrılmak için harika destekler.
Satürn’ün ise Oğlak burcunda ki seyri ile sene boyunca deneyim, tecrübe, zorlanma, ders alacağınız ve sorumluluk alacağınız alan ise başta sağlık olmak üzere yaşamınızın temelleri ile ilgili sizleri bir dizi deneyimden geçirecektir. Sizler daha melankolik ve depresif bir ruh haline sokabilir. Bu süreç ağır ilerleyecek bir süreçtir ve adeta her şey birden kaplumbağa hızında yavaşlar, yaşamınızda gecikmeler, engeller neredeyse hiç eksik olmaz.

İyi tarafı kişisel yeteneklerinizi bu süreçte daha çok parlatabilir ve bunları kazanca dönüştürebilirsiniz. Bu dönem adeta hayatınızı ince bir elekten geçirmek gibidir, gereksiz, size yük olan, ağır gelen ne varsa kurtulmanızı sağlar. Bu transit zamanı kişisel yeteneklerinizi çok daha fazla farkına varabilir, bunları keşfedebilirsiniz. Kendi kendinizle yarışma zamanı olacak sizin için ve hayatınızı yeniden yapılandırmaya başlıyorsunuz. Size gereksiz olan ne varsa hayatınızdan çıkarma vakti artık. Korkularınızla savaşma ve güçlü olma zamanı olacak. Satürn disiplin gezegenidir, ve kişiliğinizi yaşamınızı kısaca disipline etme ve düzene koyma zamanı olacak. Bunun yanı sıra 1. evinize seyahat edecek Satürn hızlı bir şekilde kilo vermenizde de yardımcı olacaktır.

Özellikle dizler, dişler, kemikler, şekerle ilgili rahatsızlıklara karşı dikkatli olmalısınız. Öyle olmadığı halde kendinizi kısmetsizmiş gibi hissedebilirsiniz. Kendinize değişimin dayanılmaz hafifliğine, yaşamın akışına ve sizi olgunlaştırmasına direnmeden bıraktığınız takdirde bu dönemi daha rahat belki atlatabilirsiniz. Satürn soğukluktur, bu dönem yaşama, hayata karşı bakış açınız sertleşebilir. Yaşlılar, dedeler, baba gibi kavramlar yaşamınızda çok daha öne çıkar, bu onların sağlıkları ile ilgili olabilir de. Hayatınızı ciddi, soğuk, kurallı, katı bir şekilde yeniden şekillendirme zamanına işaret eder. Bu dönem evden ayrılabilir, yalnız yaşayamaya başlayabilir, evlenebilirsiniz, ya da kendi işinizi kurarsınız kim bilir? Satürn türlü sorumluluklar aldırmak için kolları sıvamakta. Meydana gelecek olan Güneş ve Ay tutulmaları ise sırayla 6 Ocak, 21 Ocak, 2 Temmuz, 16 Temmuz ve 26 Aralık tarihlerinde meydana gelecek.

6 Ocakta ise yılın ilk Güneş tutulması meydana gelecek Oğlak burcunda. Hayatınızda bazı sonlanmalar, bitişler yaşayabilirsiniz, bu hayatınızda sorun olan konularla ilgili de olabilir. Bu tutulma aslında sizler için bir nevi tamamlanma süreci gibi olacak. Tutulma hafiften sert etkiler aldığı için, kendinizi huzursuz, gergin, agresif hissedebilirsiniz. Elinizde ki mevcut işleri bitirip yeni işlere başlama zamanı sizler için tam olarak. 21 Ocakta ise 0 Derece Aslan burcunda bir Ay tutulması meydana gelecek. Tutulmaların etkileri 15 gün kadar etkin olacak. Tutulmanın hayatınızda odaklanacağı konular, krediler, borçlar, ekonomi, finansal durumlar, vergiler, miraslar, sponsorluklar, nafaka konuları, muhassebe ile ilgili işler, değişim, dönüşüm ile ilintili konular olacaktır.

Bu dönem belki de uygun faiz oranları ile yatırım için kredi çekebilirsiniz, belki de kendi işinizi kurmak içinde kullanabilirsiniz bu krediyi. Ya da beklenmedik, sürpriz bir ödeme yapılabilir size, ya da bir borcunuzu ödemeniz konusunda bir kolaylıkla karşılaşabilirsiniz. Tutulma belki sponsorluk görüşmeleri yapıyorsanız sizi mutlu edecek bir konu karşınıza çıkarabilir, burs bulabilirsiniz. Eğer ki ortaklı bir iş yapıyorsanız gelirlerinizde artışlarda bekleyebilirsiniz ortağınız sayesinde. Ya da evli iseniz veya uzun süreli bir ilişkiniz varsa partneriniz iş /maaş konularında iyileşmeler gözlemleyebilirsiniz. Belki de kendinize ev alma fikri oluşacak zihninizde ve bunun araştırmaları içine gireceksiniz. Veya kariyeriniz ile ilgili sizin de maaşınızda bir düzeltme, iyileştirme, zam gibi bir durumla da karşılaşabilirsiniz.