Ana sayfa Dizi Haberleri Diriliş Ertuğrul dizisine bir ünlü oyuncu geri dönüş yapacak!

Diriliş Ertuğrul dizisine bir ünlü oyuncu geri dönüş yapacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarının sevilen dizilerinden Diriliş Ertuğrul, Çarşamba akşamları izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan, Hande Soral, İlker Aksum gibi önemli isimleri kadrosunda buluşturan Diriliş Ertuğrul bu sezon ile birlikte veda edecek.

Gelecek sezon ise Diriliş Osman adıyla yeni bir konsept ile yolculuk kaldığı yerden devam edecek.

Gündoğdu Bey olarak Diriliş Ertuğrul dizisinde yer alan Kaan Taşaner 146. bölüm ile birlikte yeniden sete dönüş yaptı.

Gündoğdu Bey, obaya dönecek ve yıllar sonra Söğüt’te kendini gösterecek.

Diriliş Ertuğrul dizisine bir ünlü oyuncu geri dönüş yapacak! 7

Kaan Taşaner de bir sezon sonra yeniden dizide yer almaya başlayacak.

Ertuğrul Bey ile Gündoğdu Bey yeni bölümlerde yeni planlarıyla dikkat çekecek.

1 Mayıs Çarşamba akşamı yani bu akşam ekrana gelecek 146. bölüm fragmanını videodan izleyebilirsiniz.

Diriliş Ertuğrul dizisinin 146. yeni bölümünde yaşanacakların özeti:

Ertuğrul Bey, tuzağa düşürdüğü Alıncak ve Dragos’u yakalamış, Alıncak’ı öldürüp Dragos’u ise idam etmek için Macellum’a çıkartmıştı. Dragos’un adamı komutan Branas’la Dragos’u idamdan kurtarmak için plan yapan Beybolat, son anda kimliğinin açığa çıkmaması için plana uymamış ve Ertuğrul’un Alpleriyle birlikte Dragos’un askerlerine saldırmıştı. Böylece onun Albastı olduğunu bilen herkes ölmüş olacak ve Ertuğrul Bey’in kuşkularını ortadan kaldıracaktı.

Branas saldırdığında Ertuğrul Bey’in elinden kurtularak Ertuğrul beye saldıran Dragos, bu duruma önceden hazırlı olan Ertuğrul Bey tarafından Söğüt meydanında öldürülmüştü.

Pişmanlık ateşiyle yanan ve Ertuğrul Bey’den af dilemek için Söğüt’e gelen Bamsı, Gündüz’ü sıkıştıran Dragos’un adamlarına Pusatsız karşı koyarak Gündüz’ü kurtarmış ve ağır yaralanmıştı. Obada tedavisi yapılan Bamsı nedamet getirip Ertuğrul Bey’den özür dilemişti.

Ağabeyi Beybolat hakkında kuşkuları artan İlbilge, Ertuğrul Bey’in kurduğu oyuna destek vererek ağabeyini tuzağa düşürür. Bu tuzakla Albastı olduğu ortaya çıkan Beybolat’ı nasıl bir son bekliyor? Ağabeyinin Albastı kimliğini öğrenen İlbilge’nin tavrı ne olacak?

Halep’te yurt tutarak kardeşi Ertuğrul ile birlikte Bizans sınırına gelmeyen Gündoğdu yıllar sonra Söğüt’e geliyor. Gündoğdu’nun Kayı obasına gelişi neleri değiştirecek? İki kardeşi Moğollara karşı girişilecek cenk yolunda ne gibi tehlikeler bekliyor?

Tüm bu soruların cevabı ve daha fazlası 146. bölümde Diriliş Ertuğrul’da!