Ana sayfa Dizi Haberleri Diriliş Ertuğrul dizisinin dünyayı ne kadar çok etkilediğini anlatan gelişme!

Diriliş Ertuğrul dizisinin dünyayı ne kadar çok etkilediğini anlatan gelişme!

tarafından ker_def

TRT 1 ekranlarının fenomen dizisi Diriliş Ertuğrul, sadece ülkemizde değil, yayınlandığı her ülkede büyük hayranlık uyandırıyor.

65 ülkede yayınlanmakta olan dizinin hayranlarından birisinin de Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro ve eşi olduğu biliniyordu.

Türkiye’de bulunan Maduro, eşi ve 6 bakan ile birlikte Diriliş Ertuğrul dizisinin Beykoz’da bulunan setine bir ziyaret gerçekleştirdi.

Dizideki “Alp” karakterleri tarafından at üstünde karşılanan Maduro ve beraberindeki heyet, seti gezdi.

Maduro’nun dizi oyuncularına dizideki isimleriyle hitap etmesi, konuya ne kadar hakim olduğunun bir göstergesiydi.

Diriliş Ertuğrul dizisinin dünyayı ne kadar çok etkilediğini anlatan gelişme! 7

Platodaki demirci bölümünde demir döven, Ertuğrul’un çadırında kafasına börk takan devlet başkanı, diziyi beğenerek izlediği mesajını verdi: “İnsani değerlere dokunan, çok derinlere dokunmayı becerebilen bir dizi. Gerçeğin ve adaletin peşinde, onları arayarak geçen bir mücadele. Sadakat, halka sadakat her şeyden önce çok güzel. Çok da güzel prodüksiyonu olan bir dizi. Tekniği, oyunculuğu ve yönetimi kusursuz.”

DİRİLİŞ ERTUĞRUL BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Yapımcı Mehmet Bozdağ da dizinin 65 ülkede yaklaşık 1,5 milyar seyirciye ulaştığının altını çizdi ve Venezuela Devlet Başkanı için her ne kadar set tatilde olsa bile iyi bir ortam oluşturmaya gayret ettiklerini anlattı.