Ana sayfa Dizi Haberleri Diriliş Ertuğrul final yaptıktan sonra Öykü Çelik kendine yeni rota çizdi!

Diriliş Ertuğrul final yaptıktan sonra Öykü Çelik kendine yeni rota çizdi!

tarafından ker_def

Diriliş Ertuğrul dizisinde Sırma Hatun karakterine hayat veren Öykü Çelik, dizinin final yapmasının ardından sezonun yorgunluğunu dinlenerek ve tatil yaparak atıyor.

Milliyet Cadde’ye konuşan Öykü Çelik, dizide çalışmaların bitmesinin ardından neler hissettiği konusundaki soruya şu yanıtı verdi:

“Set bittikten sonra eve gittim, koltuğa oturdum ve bir saniye sonra “Evet, şimdi ne yapabilirim?” diye düşündüm. CrossFit, uzun yürüyüşler, okumam gereken kitaplar ve izlemem gereken filmlere vakit ayırmaya başladım.”

Öykü Çelik yeni senaryolar da okumaya başladı, ayrıca kendisi de deneme yazıları yapmakta.

Ünlü oyuncu, “Zaten senaryo okuyorum ve küçük notlar alıyorum. Amatörce bir şeyler yazıyorum. Set temposunda bunlara çok vakit olmadığı için şu an zamanımı iyi değerlendiriyorum” diyerek halinden memnun olduğunu ortaya koydu.

Hiperaktif bir kişiliğe sahip olduğuna değinen Öykü Çelik, çalışmaktan memnun olması nedeniyle setlerde normalden biraz daha hareketli olduğunu da açıkladı.

“İnsanların pozitif olmasından beslenirim” diye konuşan Öykü Çelik, 2 sene önce durmaya karar verdiğini ve 1 yıl kadar iş yapmadığını hatırlattı.

Çelik, “Dönmek istedim. Sonra üç film çektim, geçtiğimiz sene ‘Savaşçı’da oynadım. Sonrasında TRT’de bir dizide rol aldım. Bundan sonra daha dengeli yaşayacağım, ne körü körüne çalışmak, ne de durmak… Akışına bırakmayı, daha yavaş ve anda olmayı öğrendim. Yeniden doğdum diyebilirim” açıklamasında bulundu.