Ana sayfa Dizi Haberleri Diriliş Ertuğrul’un Almıla Hatun’u Gönül Nagiyeva izleyicilerin sinirlerini fena bozdu!

Diriliş Ertuğrul’un Almıla Hatun’u Gönül Nagiyeva izleyicilerin sinirlerini fena bozdu!

tarafından ker_def
Gönül Nagiyeva: Rol icabı sinirlerinizi birazcık bozdum

Sezon finali yapan ‘Diriliş Ertuğrul’ dizisinde ‘Almıla Hatun’ karakterini canlandıran Gönül Nagiyeva, sosyal medya hesabı üzerinden teşekkür mesajı yayınladı.

‘Diriliş Ertuğrul’ dizisine sezon finalinde veda eden Gönül Nagiyeva, instagram hesabından yaptığı paylaşımda, “Rol icabı sinirlerinizi birazcık bozdum. Ama sayenizde çok motive oldum, mutlu oldum” ifadelerini kullandı.

Ünlü oyuncu, paylaşımında takipçilerine şu sözlerle teşekkür etti:

“Güzel insanlar; yorumlarınız, tepkileriniz, dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum. Rol icabı sinirlerinizi birazcık bozdum. Ama sayenizde çok motive oldum, mutlu oldum. Alangoya’yı (Almıla Hatun) sevmek zor ama onun da inandığı hakikatler vardı. Tekrar sağ olun, var olun.”

‘NOYAN’IN KARDEŞİ OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Diriliş Ertuğrul'un Almıla Hatun'u Gönül Nagiyeva izleyicilerin sinirlerini fena bozdu! 7

DİRİLİŞ ERTUĞRUL DİZİSİ BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Dizide Ertuğrul’un düşmanı Noyan’ın kız kardeşi Alangoya (Almıla Hatun) karakterini canlandıran Gönül Nagiyeva, sezon finalinde senaryo gereği öldürüldü. Noyan’ın ajanı olarak Almıla Hatun adıyla Kayı Obasına sızan Alangoya sezon finalinde deşifre oldu. Ertuğrul ve annesi Hayme Hatun tarafından tuzağa çekilen Almıla Hatun öldürülür. Sezon finaline damgasını vuran bu sahne, sosyal medyada da gündem oldu.