Ana sayfa Dizi Haberleri Disney Plus büyük açılışını Engin Akyürek’li Kaçış’la yapacak!

Disney Plus büyük açılışını Engin Akyürek’li Kaçış’la yapacak!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Yaklaşık bir yıldır Türkiye’de çok agresif bir hazırlık sürdüren ve çok iddialı isimlerle gelen Disney Plus’ın 14 Haziran’daki açılışına bir ay kaldı. Heyecan dorukta. Dün yapılan bir açıklamada platformun açılışını, Engin Akyürek ve İrem Helvacıoğlu’nun başrollerinde yer aldığı Kaçış dizisiyle yapacağı belirtildi.

Bugüne kadar Türkiye’nin en büyük yıldızlarıyla anlaşma yapan Disney Plus, Türkiye’deki izleyicisine 14 Haziran’da merhaba diyecek. Disney Plus Türkiye’nin sosyal medya hesabından dün yapılan paylaşımda platformun ilk günü, Kaçış dizisi de izleyiciyle buluşacak.

Kaçış dizisinin 14 Haziran’da yayınlanacağı, afişiyle birlikte duyuruldu. Sosyal medyada yapılan afişle birlikte “Kendi hikayenden kaçamazsın” cümlesi yazıldı. Afiş yayınlanınca diziyi bekleyenlerin heyecanı bir kat daha arttı.

Disney Plus büyük açılışını Engin Akyürek’li Kaçış’la yapacak! 7

Tanıtımları izleyiciyle paylaşılmaya devam eden Kaçış dizisini özellikle Engin Akyürek hayranları dört gözle bekliyor. Ortadoğu’da yaşanan acıları konu alacak dizinin aksiyon dolu sahneleri tanıtımlardan anlaşıldığı kadarıyla çok başarılı çekilmiş görünüyor.

Hikayesi Engin Akyürek’e ait olan Kaçış dizisi Suriye’deki savaşın ardından sınırda yaşananları konu alan aksiyon dolu bir dizi. Diziden gelen ilk fotoğraflar büyük heyecan yaratmış, Disney Plus’a üye olmak isteyenlerin sayısını artırmıştı.

Yapımcılığını O3 Medya ve Same Film’in üstlendiği dizinin hikayesini Engin Akyürek kaleme aldı ve senaryosunu da Ali Doğançay yazdı. Dram, aksiyon ve macera türündeki dizinin yönetmen koltuğunda Yağız Alp Akaydın oturuyor. Dizide Engin Akyürek’in yanı sıra İrem Helvacıoğlu, Aziz Çapkurt, Onur Bay, Leyla Tanlar, Aras Aydın, Levent Ülgen gibi birçok başarılı isim yer alıyor.

Kaçış; savaş fotoğrafçısı Mehmet ve farklı ülkelerden gelen bir grup gazetecinin; araştırma yapmak üzere bir Ezidi köyüne gidişleri ile başlıyor. Dizide sınır ötesine gizlice geçen grubun bir baskın sonucu radikal terör örgütünün eline düşmeleri, sonrasında yaşadıkları dramları, değişimleri ve kaçış hikayeleri heyecan dolu bir dille anlatılıyor.