Ana sayfa TV Programları Diyarbakırlı minikler sosyal medyayı sallayan videoyu nasıl çektiler? | O Ses Türkiye 2018

Diyarbakırlı minikler sosyal medyayı sallayan videoyu nasıl çektiler? | O Ses Türkiye 2018

tarafından ker_def

Diyarbakır’da köylerinde O Ses Türkiye yarışmasını taklit eden çocukları İstanbul’a getirten Acun Ilıcalı, minikleri ve beraberindeki öğretmenlerini O Ses Türkiye programında konuk etti. Yarışma programının 3 Kasım Cumartesi günü ekrana gelen bölümünde miniklerin eğlenceli anları izleyenleri bir hayli güldürdü.Diyarbakırlı minikler sosyal medyayı sallayan videoyu nasıl çektiler?

İşte bu sorunun yanıtı da verildi. Videodan o anları izleyebilirsiniz.

O Ses Türkiye’nin jürisine bu sezon katılan Beyazıt Öztürk ve Seda Sayan, rekabete ısındı. Yeni taktikleriyle yarışmacıları kapmaya çalışan iki isme karşı Hadise ve Murat Boz da boş durmuyor. Acun Ilıcalı’nın moderatörlüğünde O Ses Türkiye yarışmasında jüri üyelerinin eğlenceli sözleri de izleyicileri ekrana taşıyor. 3 Kasım Cumartesi günü ekrana gelen 9. bölümde yine keyifli anlar yaşandı.

Bugüne kadar Türkiye’de birçok güzel sesin keşfedilmesini sağlayan, gizli kalmış sesleri Türk halkıyla tanıştıran O Ses Türkiye bu sezon da sürprizlerle izleyicilerin karşısına çıkmaya devam ediyor.

Hadise, Murat Boz, Seda Sayan ve Beyazıt Öztürk’ün jüriliğini yaptığı O Ses Türkiye yeni bölümleriyle hafta sonları TV8’de…