Ana sayfa Sosyal Medya Dizi için yanıp tutuşan Bensu Soral çirkin roller arıyor!

Dizi için yanıp tutuşan Bensu Soral çirkin roller arıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – 2013 yılında Vicdan isimli dizi ile oyunculuk kariyerine başlayan Bensu Soral, Boynu Bükükler, Tatlı Küçük Yalancılar dizilerinin ardından da asıl çıkışını yaptığı İçerde dizisinde Melek karakteri ile büyük beğeni toplamıştı.

Oyuncu 3 yıldır dizi setlerinden uzakta bulunuyor. Bu dönemde Doru, Organize İşler Sazan Sarmalı ve Mest-i Aşk isimli filmlerde rol alan Soral, dizileri ise çok özledi.

Geçtiğimiz gün röportajında dizi için yanıp tutuştuğunu belirten oyuncu, iyi bir proje aradığını da vurguladı. Oyuncu, ayrıca güzelliği ile ön plana çıkmak da istemiyor. Sosyal medyada oyuncu için yapılan yorumların birçoğu güzelliği üzerine. Ancak Soral bu durumu değiştirmek istiyor. Kendini oyuncu olarak konuşturma niyeti var.

Dış görüntüsünün kariyerinin önüne geçmesinden endişe eden Soral, kendisini çirkin rollerin heyecanlandırdığının anlattı. Soral, “Güzelliğimle değil, oyunculuğum öne çıkmak istiyorum. Çirkin rolleri canlandırdığımda kendimi daha özgür hissediyorum. Güzel oyuncu değil, iyi oyuncu demeleri beni mutlu eder” şeklinde açıklamada bulundu.