Ana sayfa Sosyal Medya Dizi seçiminde titiz davranan Ahu Türkpençe, yeni projesini seçti!

Dizi seçiminde titiz davranan Ahu Türkpençe, yeni projesini seçti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dizi izleyicileri Ahu Türkpençe’yi her zaman ekranda görme fırsatı bulamıyor. Ünlü oyuncu, yer alacağı yapımlarla ilgili oldukça seçici davranıyor… 2004 yılında yayınlanan Bir İstanbul Masalı isimli dizide Esma karakteri ile akıllara yazılan Ahu Türkpençe, sonrasında farklı projelerle ekranda boy gösterdi.

Elveda Rumeli dizisindeki Bihter karakteri, Börü dizisindeki Asena ve son olarak da Behzat Ç’nin yenilenen bölümlerinde Defne olarak izleyicilerin karşısında yer alan oyuncu, farklı projelerde de boy gösterdi. Ahu Türkpençe’nin yeni sezonda rol alacağı dizisi de ortaya çıktı.

Oyuncu, Son Yaz isimli yapımda boy gösterecek.O3 Medya tarafından titizlikle hazırlanmakta olan dizide bir başka oyuncu gelişmesi ise Emre Karayel de yaşandı… En son Çarkıfelek programının sunuculuğunu yapan Karayel, yeniden dizilere dönüş yapıyor.

Burak Arlıer’in yöneteceği dizinin kadrosunda Alperen Duymaz, Ali Atay ve Hafsanur Sancaktutan’ın da yer aldığı daha önceden ortaya çıkmıştı.