Ana sayfa Sosyal Medya Özcan Deniz’in dizisinde siz asıl Feyza Aktan’ı görün!

Özcan Deniz’in dizisinde siz asıl Feyza Aktan’ı görün!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cansel Elçin ve Zeynep Tuğçe Bayat, uzun süre aşk yaşadıktan sonra nikah kıymıştı. 24 Ağustos’ta evlenen çift mutlu halleri ile kameralar tarafından görüntülendi. Nişantaşı’nda görüntülenen çift, özel hayatlarıyla ilgili soruları yanıtladı. Evlilik hakkında konuşan Zeynep Tuğçe Bayat, “Bizim için çok bir şey değişmedi aslında. İki seneden sonra, birlikte bir sürü şey yaptıktan sonra bir anda karar verdik. Çok küçük bir şekilde, çok az insanla yaptık mecburen pandemi şartlarında. İyiyiz mutluyuz” şeklinde konuştu.

Balayı yapmadıklarını ifade eden Cansel Elçin, aileleriyle ufak bir tatil yaptıklarını belirtti. Babasının ölümünden sonra bu aşka tutunduğunu söyleyen Cansel Elçin, “Anı yaşamaya çalışıyoruz. Gelecek ne kadar ürkütücü olsa da bu dönemde yanınızda birisi olması, çok güzel bir şey. Anı yaşayarak devam etmek istiyorum” dedi.

Çocuk yapmayı düşünüp düşünmedikleri şeklindeki soruyu yanıtlayan Cansel Elçin, “Zor dönemleri atlatalım hem beraber, ondan sonra bakacağız” açıklamasında bulundu.

Özcan Deniz'in dizisinde siz asıl Feyza Aktan'ı görün! 8

Özcan Deniz’in karantina dönemine denk gelen Senkron isimli mini dizisinin çekimlerine de katılan çift, çok iyi izlenimlerle ayrılmıştı. Cansel Elçin, “Bize çok iyi geldi. Pandemi döneminde böyle çok kaliteli bir işin içinde olmak çok güzel” şeklinde konuştu.

“Evde çekilen dizi” diye biraz amatör iş gibi gösterilmesinin hatalı olduğunu ifade eden Cansel Elçin, Özcan Deniz’in Senkron isimli mini dizide paralel dünyayı anlattığını ve çok da iyi bir iş olduğunu belirtti.

Zeynep Tuğçe Bayat ile Cansel Elçin yıllar sonra bu dizide birlikte rol almanın da mutluluğunu yaşadı.

Özcan Deniz'in dizisinde siz asıl Feyza Aktan'ı görün! 9

Böyle bir dizide yer aldığı için çok mutlu olduğunu anlatan Cansel Elçin, Feyza Aktan’ın da dizide yer aldığını ve hiç de ilk kez rol yapan birisine benzemediğini anlattı. Elçin, “Feyza hiç ilk kez oynayan bir oyuncuya benzemiyor. O kadar çok rolü var ki orada…” ifadesini kullandı.

Feyza Aktan’ın dizi için omuzunda büyük bir yük aldığını ama başarılı olduğunu belirten Zeynep Tuğçe Bayat, “Biz acayip beğendik” diye konuştu.

Aslen Antalyalı olan Feyza Aktan, 1992 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. 1 yıl birlikte olduğu Özcan Deniz ile 8 Mart’ta sade bir törenle evlendi. Nikah masasına oturduklarında bebek bekleyen çiftin oğulları Kuzey, 30 Nisan 2018 tarihinde dünyaya geldi. Özcan Deniz ile Feyza Aktan, 2019 yılında ayrıldı ancak birlikte yaşamaya devam etti.