Ana sayfa Dizi Haberleri Dizi tarihinin en güzel sarılan çifti Yavuz ile Bahar! Söz dizisi 42. bölümünde aşk sahneleri mest edecek!

Dizi tarihinin en güzel sarılan çifti Yavuz ile Bahar! Söz dizisi 42. bölümünde aşk sahneleri mest edecek!

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Analiz

Başrollerinde Tolga Sarıtaş, Serhat Kılıç ve Aybüke Pusat’ın yer aldığı Söz dizisinin 42. yeni bölümü 16 Nisan Pazartesi günü saat 20.00’da Star TV ekranlarında izleyenlerle buluşacak.

Yavuz ile Bahar’ın birbirlerine sarıldığı anda “Galiba biz bu kadınları bu kadar cesur oldukları için seviyoruz” sözü izleyicileri bir hayli etkiledi.

Zira Yavuz ile Bahar’ın birbirlerine sarıldığı anlarda Yavuz bir mayına basmıştı.

Yavuz’un mayından nasıl kurtulacağı merak konusu oldu.

SÖZ DİZİSİ TÜM BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Dizi tarihinin en güzel sarılan çifti Yavuz ile Bahar! Söz dizisi 42. bölümünde aşk sahneleri mest edecek! 7

Bir izleyici “Mayınmış, ölümmüş Yavuz ve Bahar’ın umurunda değil. Bahar zaten Yavuz’u asla bırakmazdı orada. Beraber ölmek Yavuzsuz yaşamaktan evladır Bahar için” yorumuyla dikkat çekmekte.

“Dizi tarihinin en güzel sarılan çiftisiniz. Yemin ederim güzel çift gördüm ama sizin kadar güzel olanı görmedim” şeklinde bir yorum yazan izleyici dizi hayranlarının düşüncelerine tercüman oldu.

Yavuz-Bahar çiftinin izleyicileri çok etkilediğini ve her hareketlerinin dikkatle takip edildiği gözlemleniyor.

Ateş ile Nazlı arasındaki bakışmalar, ayrıca Eylem’in Fethi’ye sevgi dolu bakışı izleyicileri adeta mest etti. “Ateş ile Nazlı aşırı tatlısınız” şeklindeki bir izleyici yorumu durumu çok iyi anlatıyordu.

Feyzullah ile Su arasındaki sevgi bağı da izleyicileri memnun ediyor.

Dizinin 42. bölümünde savaş sahnelerinin arasına aşk sahnelerinin de eklenmesi çok iyi bir gelişme… Zira izleyiciler aşk sahnelerinin azlığında yakınmaktalar.

Söz dizisi 42. bölüm 3. fragmanı yayınlandı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yavuz, zor durumda! Konvoya yapılan hain saldırı Erdem’in ve kahraman Mehmetçiğimizin gayretiyle savuşturulur. Çatışma sırasında yaralanan Derman kaçmayı başarır ancak durumu ağırdır. Derman’ı tedavi etmek için bir doktora ihtiyacı olan teröristler köye gelen konvoydan bir doktoru kaçırmaya karar verir. Bu doktor Bahar olacaktır.

Konvoyun köye ulaştığını öğrenen ataşe, en sağlam elemanlarından oluşturduğu bir ekibi köyü basmak için görevlendirir. Bu baskını önlemek için Keşanlı önderliğindeki Tim teröristlerin hiç beklemediği bir hamle yapacaktır. Bu esnada Yavuz ise büyük bir tehditle yüz yüze gelmiştir. Yavuz’u içinde bulunduğu tuzaktan kurtarmak için Tim seferber olacaktır.

Köyde de hareketli saatler yaşanmaktadır. Teröristlerin yardımlar yerine ulaşmasın diye kurduğu tuzaklar sadece Yavuz’u değil, Su ve Çaylak’ı da ölümle burun buruna getirir.

Bahar’ı, Derman’ın elinden kurtarmak için varını yoğunu ortaya koyan Yavuz ve Tim, Derman’la burun burunadır. Yavuz, Bahar’ı kurtarmanın bedelini hayatıyla ödemeye hazırdır.