Ana sayfa Dizi Haberleri Diziden ayrılan ünlü oyuncuyu kaptı! Cem Yılmaz’ın sürpriz dizisinin yeni oyuncusu çok şaşırtacak!

Diziden ayrılan ünlü oyuncuyu kaptı! Cem Yılmaz’ın sürpriz dizisinin yeni oyuncusu çok şaşırtacak!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Komedyen Cem Yılmaz’ın uzun süredir üzerinde çalıştığı yeni bir projesi gündeme gelmişti bir süre önce. Cem Yılmaz, bu kez film değil bir dizi projesi için çalışmakta. Yılmaz’ın Netflix için çekilecek olan dizisinin ismi ise Erşan Kuneri.

Bir süre önce ayrıntıları ortaya çıkan dizi projesinin 2021 yılı içinde yayınlanacağı ifade edilmekteydi. Cem Yılmaz’ın daha önceki projeleri ‘G.O.R.A.’ ile ‘Arif ve 216’da yer alan fenomen karakter Erşan Kuneri’nin hayat hikayesini kapsıyor dizi.

Kuneri’nin 1975-78 yılları arasında yaşadıklarını konu alan dizi için çalışmalar sürerken bir başka sürpriz ortaya çıktı! Yılmaz, bugün Uraz Kaygılaroğlu ile bir araya geldi. Kaygılaroğlu, Pazartesi akşamı yayınlanan Sefirin Kızı’nda Gediz karakterinin ölmesiyle birlikte diziden ayrılmıştı.

İzleyicinin bu kadar erken ayrılmasını beklediği Gediz, Neslihan Atagül’ün rahatsızlanması ve sonrasında diziyi bırakmasıyla birlikte hızlı bir sonla diziye veda etti.

Uraz Kaygılaroğlu ise bu vedanın yayınlanmasının ardından iki gün sonra Cem Yılmaz ile biraraya geldi. Yılmaz’ın instagram’dan yayınladığı fotoğraflara “Erşan Kuneri üzerine konuşuyoruz. Aktörlük” notuyla Kaygılaroğlu’nun da dizide oynayacağı ilk kez ortaya çıkmış oldu!

Diziden ayrılan ünlü oyuncuyu kaptı! Cem Yılmaz'ın sürpriz dizisinin yeni oyuncusu çok şaşırtacak! 9

Diziden ayrılan ünlü oyuncuyu kaptı! Cem Yılmaz'ın sürpriz dizisinin yeni oyuncusu çok şaşırtacak! 10

Fotoğraflarla birlikte pek çok kişi şaşkınlık yaşarken, bu kişiler arasında Bülent Şakrak da vardı. Şakrak, Uraz Kaygılaroğlu ile birlikte Sefirin Kızı dizisinde rol alıyordu. Bülent Şakrak’ın bu buluşma için “Vay be, helal olsun” yorumu yaptığı görülüyor…

Bu arada Cem Yılmaz, Netflix’te yayınlanacak dizi ile ilgili daha önce yaptığı açıklamalarda tek kamera yöntemiyle çekileceğini ve sit-com benzeri bir yapım olacağını açıklamıştı.

Diziden ayrılan ünlü oyuncuyu kaptı! Cem Yılmaz'ın sürpriz dizisinin yeni oyuncusu çok şaşırtacak! 11

İlk sezonun tutması halinde 8 bölüm daha yapabileceklerini de belirten Cem Yılmaz, şöyle konuşmuştu: ““İlk defa bir dizi yapmak istiyorum. Sezon tasarımıyla yapılmış bir şey olacak. Eğer ilk sezon tutarsa neden bir sekiz bölüm daha yapmayalım. İçinde sürpriz formatlar da barındıran bir komedi şovu olacak.”