Ana sayfa Dizi Haberleri Tuba Büyüküstün, Sefirin Kızı’na tartışmalı başladı! Bir iddia fena kafa karıştırdı!

Tuba Büyüküstün, Sefirin Kızı’na tartışmalı başladı! Bir iddia fena kafa karıştırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamları Star TV ekranlarında yayınlanmakta olan Sefirin Kızı dizisinde artık ne Neslihan Atagül’ün Nare’si ne de Uraz Kaygılaroğlu’nun Gediz’i yok… Aslında destansı aşk hikayesinin başlangıcının Nare ve Gediz’in Muğla’ya dönmeleri ile başladığını bilen birçok izleyici, artık hikayenin de bittiğini ve yeni bir dönemin başladığının da farkında…

Tuba Büyüküstün ise 6 yıl aradan sonra Engin Akyürek ile yeniden buluştu ve Kara Para Aşk dizisiyle ortaya çıkan müthiş uyum da bir kez daha ekranları farklı bir projede süslemeye başladı. Ancak Büyüküstün’ün diziye gelişi bir tartışmayı da beraberinde getirdi.

Ünlü oyuncunun Sefirin Kızı’ndan gelen teklifi kabul etmek için 3 milyon TL alacağı ortaya atıldı. Ancak bu rakam dizi piyasasını bilenler tarafından doğru olamayacak kadar uçuk bir ücret olarak ifade ediliyor.

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu da bu durumu köşesinde değerlendirdi ve piyasadaki isimlere sorduğunu “Pek inandırıcı bir rakam değil” cevabını aldığını belirtti.

Tuba Büyüküstün, Sefirin Kızı'na tartışmalı başladı! Bir iddia fena kafa karıştırdı! 7

Neslihan Atagül’ün sağlık nedenleri dolayısı ile bırakmak durumunda kaldığı rol için, bölüm başına 70 bin TL aldığı biliniyordu. Ancak Tuba Büyüküstün için bu rakamın bölüm başı 200 bin TL olarak ifade edilmesi de dikkat çekmişti.

Sina Koloğlu, bu durumu şu sözlerle köşesinde değerlendirdi: “Sorduğum sektör isimleri “100 bin TL makul görülüyor ki, bu parayı çıkartır yapımcı. Tabii bir de yurt dışı satışlarındaki payını da unutmamak lazım” dediler.”