Ana sayfa Dizi Haberleri Diziden ayrıldılar mı? Kadın dizisindeki o karakterler kaç haftadır ortada yok!

Diziden ayrıldılar mı? Kadın dizisindeki o karakterler kaç haftadır ortada yok!

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Analiz

Ekranların sevilen dizilerinden ‘Kadın’ reytinglerde gösterdiği başarıyla yapımcı ve kanalın yüzünü güldürse de bazı detaylar izleyicinin gözünden kaçmıyor.

Dizinin konusunun haftalardır Nezir’den saklanma ve Bahar-Sarp-Arif ya da Bahar-Sarp-Pırıl üçgenleriyle geçmesi izleyiciyi biraz bunalttı.

Sarp ve Nezir’in sonunda karşı karşıya geleceği 54. bölümde bu konunun nasıl bağlanacağı merakla beklenirken izleyici birden bire ortatadan yok olan karakterleri merak ediyor.

Dizinin ilk sezonunda yer alan Musa ve Jale gibi karakterler ikinci sezonda birden bire yok oldu. Her ne kadar hikaye akışı için kilit karakter olmasalar da aniden ortadan yok olmaları izleyicinin dikkatinden kaçmadı.

İlk sezonda eşi Jale’den boşanan ve hatta bir ara Yeliz arasında bir yakınlaşma olacağını düşündüğümüz Musa karakteri ikinci sezonun başından beri görünmüyor. Musa’ya ne olduğuna dair dizide bir açıklama da yapılmadı.

Diziden ayrıldılar mı? Kadın dizisindeki o karakterler kaç haftadır ortada yok! 8

Musa’nın boşandığı eşi Jale ikinci sezonda dizide yer almaya devam etse de onun da sahneleri gittikçe azaldı. Aynı zamanda Hatice eşi Enver’in yeğeni ve Bahar’ın doktoru olan Jale’nin son haftalarda neredeyse hiç sahnesi yok.

Diziden ayrıldılar mı? Kadın dizisindeki o karakterler kaç haftadır ortada yok! 9

Jale en son Yeliz’in cenazesinde göründü.

Aslında güzel bir hikayesi vardı!

İlk sezon eşiyle yaşadığı sorunlar, Bahar gibi iyi bir anne olamaması hatta anne olmak istememesi gibi detaylarla farklı hikayeye sahip bir ‘kadın’ karakteri olan ve dikkat çeken bir karakter olan Jale’nin yokluğu izleyicinin dikkatini çekti.

İzleyenler şimdi Jale karakterini canlandıran oyuncu Ece Özdikici’ye sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımların yorumlarında diziden ayrılıp ayrılmadığını soruyor.

Ece Özdikici’nin ismi jenerikte hala geçiyor ve haftalardır bir sahnesi olmayan bu karaktere ne olduğu da izleyici tarafından merak ediliyor.