Ana sayfa Sosyal Medya Doğa Rutkay sempatisi ve enerjisi ile ortaya güzel pozlar çıktı

Doğa Rutkay sempatisi ve enerjisi ile ortaya güzel pozlar çıktı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Sosyal medyanın önemi ortada… Ünlü isimlerde hayranları ile genellikle instagram üzerinden etkileşime geçmekte… Doğa Rutkay ve Esra Bilgiç de yayınladıkları paylaşımlarla takipçilerinden olumlu yorumlar aldı.

Show TV’de Güldür Güldür Show programında yer alan Doğa Rutkay, aynı zamanda yine aynı kanalda Çocuktan Al Haberi programını sunuyor. Kerimcan Kamal ile evli olan ve ikiz bebekleri bulunan oyuncu, zaman zaman dergilere özel pozlar da veriyor. Bobo isimli dergiyi çıkartmakta olan Bennu Gerede ile buluşan Doğa Rutkay, güzel çekimlerden sonra instagram hesabından paylaşım yaptı.

Ünlü oyuncu, “Bennu! Ne güzel gündü! Gözünü sevdiğim. Bobo dergi ekibine geçen güzel bir yaz günü için sevgiler” notuyla teşekkürlerini iletti. Çekimlerin yaz günü Alaçatı’da yapıldığı derginin hesabından duyuruldu..

Doğa Rutkay sempatisi ve enerjisi ile ortaya güzel pozlar çıktı 8

Dergi çekimlerinde sımsıcak enerjisini ortaya koyan Doğa Rutkay, sorulara da yanıt verdi. Dergiden yapılan duyuruda hem hayat hem de çocuklar üzerine sohbet yapıldığı belirtildi.

Derginin sunumunda çekimlerle ilgili şu detaylar paylaşıldı: “Bizlere kendisini anlatırken hayatından kesitleri de paylaşmayı ihmal etmiyor ve bizleri eski bir dost gibi karşılıyor. Hayatı algılayış biçimi, ikizlerini yetiştirme yöntemleri ve yeniden başlayabilme gücüyle bizlere ilham veriyor. Gelin Doğa Rutkay’ı bir de bizim gözümüzle görün ve daha yakından tanıyın.”

Doğa Rutkay sempatisi ve enerjisi ile ortaya güzel pozlar çıktı 9