Ana sayfa Dizi Haberleri Doğduğun Ev Kaderindir ara verdi, İbrahim Çelikkol çok istediği şeye kavuştu!

Doğduğun Ev Kaderindir ara verdi, İbrahim Çelikkol çok istediği şeye kavuştu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol, Demet Özdemir ile birlikte 2020 yılında dikkat çeken isimlerden birisi oldu. Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Mehdi karakterine hayat veren oyuncu hem setteki babacan tavırları ile ekibin saygısını kazandı hem de müthiş performansı ile diziye büyük katkı sağladı.

İbrahim Çelikkol, 12.sezon finali ve sonrasında da 4 bölümlük stokların çekildiği dönemde yeniden yoğun bir set ortamına girmişti. Çekimler nedeniyle ailesinden uzak kalan oyuncu, yeniden tatil günleri gelince rahatladı.

İbrahim Çelikkol, 2017 yılında evlendiği Mihre Mutlu ile 2019 yılının Aralık ayında oğullarının dünyaya gelmesinin mutluluğunu yaşadı.

Doğduğun Ev Kaderindir ara verdi, İbrahim Çelikkol çok istediği şeye kavuştu! 9

Ali bebeğin doğumunun ardından babalık sevincini her seferinde ifade eden İbrahim Çelikkol, dizi çekimlerinin tamamlanmasının ardından ise oğluna yeniden kavuştu.

Artık tüm zamanını ailesi ile geçiren oyuncu, tatilde oğlu Ali ile üst üste pozlarıyla da takipçilerinden büyük beğeni kazanıyor.

Doğduğun Ev Kaderindir ara verdi, İbrahim Çelikkol çok istediği şeye kavuştu! 10

23 Temmuz, 28 Temmuz ve 3 Ağustos tarihlerinde üst üste 3 paylaşım yapan İbrahim Çelikkol’un oğlu Ali ile fotoğraflara yer vermesi ve başka bir fotoğraf eklememesi dikkatleri çekti.

İşte İbrahim Çelikkol’un son paylaşımı:

Doğduğun Ev Kaderindir ara verdi, İbrahim Çelikkol çok istediği şeye kavuştu! 11