Ana sayfa Güncel Haberler Siz misiniz kilolu diyen! Demet Özdemir her paylaşımında kilolu diyenleri utandırıyor!

Siz misiniz kilolu diyen! Demet Özdemir her paylaşımında kilolu diyenleri utandırıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Demet Özdemir, sosyal medyada sık paylaşımlar yapan isimlerin başında geliyor. Doğal bir paylaşım stratejisi bulunan oyuncu herhangi bir ajanstan ya da uzmanda da destek almadan, kendisi nasıl arzu eder ise hesabını o şekilde yönetiyor.

Hayranlarının da bu doğallığını sevdiği ünlü oyuncu, iş yaşamındaki başarısının yanı sıra özel hayatında da son derece mutlu olduğunu anlatan paylaşımlarda bulunuyor. Tatilde hem ailesi ile birlikte zaman geçiren hem de dostları Saadet Özsırkıntı ve Rutkay Öziş ile zaman geçiren Demet Özdemir, özgürlüğün tadını çıkartıyor.

Başarılı geçen ilk sezonun ardından Doğduğun Ev Kaderindir’in ikinci sezonu öncesinde moral depolayan oyuncu, geçtiğimiz hafta bazı magazin yayın organları tarafından kilo aldığı eleştirileri ile gündem olmuştu.

Demet Özdemir’in plajda çekilen görüntüleri yayınlanmış ve oyuncunun kilo aldığı ima edilmişti… Ünlü oyuncunun sosyal medya paylaşımları ise sanki bu tür iddialara yanıt gibi…

Demet Özdemir, fit haliyle beyazlar içinde mutluluk pozları verdi. Oyuncunun bu hali, kilolu eleştirilerinin doğru olmadığını da anlatıyordu.

Siz misiniz kilolu diyen! Demet Özdemir her paylaşımında kilolu diyenleri utandırıyor! 7