Ana sayfa Sosyal Medya Doğduğun Ev Kaderindir arayı açıyor, Benim Adım Melek arkasından bakıyor!

Doğduğun Ev Kaderindir arayı açıyor, Benim Adım Melek arkasından bakıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çarşamba akşamları dizi rekabetinde Sadakatsiz ve Kuruluş Osman’ın birincilik mücadelesi gibi, üçüncülük için de iki dizi arasında büyük bir yarış yaşanmakta… tv8 ekranında izleyicilerle buluşan Doğduğun Ev Kaderindir ve TRT1’de yayınlanan Benim Adım Melek dizileri, reytinglerde bir dönem birbirlerine benzer rakamlar elde ediyordu. Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol’un başrolündeki tv8 dizisi, son dönemde ise yaptığı atak ile aradaki farkı bir hayli açmaya başladı.

Nehir Erdoğan ve Kutsi’nin başrolünü paylaştığı Benim Adım Melek dizisi, ikinci sezonunda çok başarılı bir ilerleme sağlarken, hikayesinin de hızlı akıyor olması izleyicilerin dikkatini çekti. Ancak reytingler konusunda rakibinin son haftalara yaptığı atağa yanıt veremedi.

2 Aralık Çarşamba akşamı Sadakatsiz dizisinin yeni bölümünün olmaması Doğduğun Ev Kaderindir’i Kuruluş Osman’dan sonra en çok izlenen ikinci dizi konumuna getirdi. Benim Adım Melek de Kanal D dizisinin yeni bölümünün olmamasını reyting yükselişi ile değerlendirdi. TRT1 dizisi tüm kategorilerde 4’lü reytingler elde ederken, tv8’in dizisi ise daha önceki rekabete göre arayı bir hayli açtı.

Son haftalardaki yükselişini dün de sürdüren Doğduğun Ev Kaderindir, hikayesindeki ilerlemenin beğenilmesi ile izleyicilerinden yine büyük ilgi görüyor. Dün akşam total ve AB grubunda 6’lı reyting oranlarına çıkan dizi, ABC1 grubunda ise 7’li seviyeleri gördü.

Benim Adım Melek ile Doğduğun Ev Kaderindir arasındaki reyting farkı da bir hayli artış sergiledi. Sadakatsiz ve Kuruluş Osman dizilerinin 10’lu reytinglerde gezindiği düşünülür ise, Doğduğun Ev Kaderindir’in ikincilik umudu pek yok. Ancak dizi yükselen bir grafik çiziyor ve izleyiciler de bu durumdan son derece memnun.

Benim Adım Melek, TRT1 ekranında sağlam durmasına rağmen, ilk sezonda elde ettiği 5-6 arası reyting oranlarına ikinci sezonda hiç gelemedi. İşte 2 Aralık Çarşamba akşamı yayınlanan yapımların ilk 10 listesindeki yeri: