Ana sayfa Sosyal Medya İyi Günde Kötü Günde bittikten sonra Yasemin Allen’den büyük karar!

İyi Günde Kötü Günde bittikten sonra Yasemin Allen’den büyük karar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Yasemin Allen, sadece 6 bölüm süren Star TV ekranında yayınlanan İyi Günde Kötü Günde dizisiyle bu sezonun şanssız isimlerinden birisi olmuştu. Elçin Sangu ve Ozan Dolunay ile birlikte başrolünde yer aldığı dizinin kısa sürmesi, oyuncunun bu sezon için yaptığı planları da bozdu.

Yasemin Allen, yeni sezon devam ederken başka projede yer alacak mı, hayranları merakla bekliyor. Oyuncu, saçlarının tarzını değiştirince acaba bunun yeni bir proje için mi olduğunu merak etmişti.

Kahküllü yeni tarzı ile dikkat çeken oyuncu, kimi hayranları tarafından çok beğenilirken, kimileri ise bu tarzın ona yakışmadığı yönünde değerlendirmeler yapıldı.

İyi Günde Kötü Günde bittikten sonra Yasemin Allen'den büyük karar! 8

Yasemin Allen ise instagram hesabından üst üste yeni halini paylaşmaya devam ediyor. Oyuncunun paylaşımlarına ise ilgi yine çok yoğun oldu.

“Eskiye dönmek iyidir bazen” diye yorum bırakan takipçileri olurken, bazıları ise “Çok yakışmış” diyerek moral verdi.

Bir takipçisi ise “Ne yaptın kendine” demekten kendini alamadı. Oyuncunun dizinin finalinin ardından imajı konusunda radikal bir değişiklik kararı alması, hayranlarını bir hayli şaşırttı.

İyi Günde Kötü Günde bittikten sonra Yasemin Allen'den büyük karar! 9