Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisi final yaptı da her şey bitti sanmayan, Seray Kaya hala derdini yaşıyor!

Kadın dizisi final yaptı da her şey bitti sanmayan, Seray Kaya hala derdini yaşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir dönem küfür üstüne küfür yiyen Seray Kaya için Kadın dizisi hala bitmedi! Ünlü oyuncu Seray Kaya, Kadın dizisinde Şirin karakteri ile ünlenmişti. Şirin kötü bir karakterdi ve izleyiciler de bu karaktere yönelik tepkileri ile sosyal medyada Seray Kaya’ya birçok mesaj atarak, bir anlamda öfkelerini sergilemişti.

Ancak oyuncu bu sezon Kuruluş Osman dizisine katıldı ve Şubat ayında dizinin Türkiye’de final yapması ile birlikte bu tepkiler de azaldı. Ancak Kadın dizisi yurt dışında devam ediyor ve bu sefer de oyuncuya yurt dışındaki izleyicilerden olumsuz mesajlar geliyor.

Ünlü oyuncu bu durumdan dert yanmaya devam etti. Şirin’e yönelik öfkenin hala sürdüğünü anlatan oyuncu, Kuruluş Osman dizisinden sonra Türkiye’de bu tepkinin kırılmaya başladığını da anlattı.

Seray Kaya, “Diğer ülkelerde ‘biz senden nefret ediyoruz, neden yaşıyorsun’ gibi söylemler devam ediyor. Hala onun etkisindeler. İş bitse de Kadın dizisi serisi benim için devam ediyor. Sosyal medyadan biraz şey alıyorum” dedi.

Yurt dışındaki izleyicilerin Şirin karakterini daha kabul edilebilir karşıladıklarına değinen oyuncu, eskiden aldığı kadar küfrü şimdi almadığını da sözlerine ekledi.

Dizinin yayınlandığı dönemde Türkiye’de eleştiri sınırlarının da aşıldığına vurgu yapan oyuncu, “Biraz dizi dışına çıkıp kişiselleştirdiler durumu. Bu benim işim ve ilk kez nefret edildiğimi duymak birinden, beni mutlu etti. Düşünürsek insanların sizi sevdiğini söylemesi daha insana yakın gelen bir şey. ‘Senden nefret ediyoruz’a seviniyordum ben artık. Nefret etmeleri gerekiyordu, nefret etmeleri de beni mutlu ediyordu” ifadelerini kullandı.