Ana sayfa Dizi Haberleri Doğduğun Ev Kaderindir başlamadan kafayı gözü kıracak! Demet Özdemir’e bravo!

Doğduğun Ev Kaderindir başlamadan kafayı gözü kıracak! Demet Özdemir’e bravo!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Son dönemin en popüler genç oyuncularından birisi olan Demet Özdemir, ne yapsa dikkat çekiyor! Özdemir, Erkenci Kuş dizisindeki başarısının ardından tv8’in Doğduğun Ev Kaderindir isimli dram dizisiyle ekrana geliyor. Oyuncu, romantik komedi türünden sonra dramda da büyük beğeni kazandı.

İbrahim Çelikkol ile iyi bir ekran uyumu yakalayan oyuncu, dizinin sezon arası vermesinin ardından kendini adeta tatile attı! Zira pandemi sürecini evde geçiren Demet Özdemir, arkadaşları Rutkay Öziş ve Saadet Özsırkıntı ile birlikte çıktığı tekne turunun ardından uzun bir tatil yaptı.

Ailesi ve arkadaşlarıyla ayrı ayrı tatil yapan oyuncu, yeni sezon için bol bol enerji de topladı. Bu arada kimi zaman magazin basınında kilo aldığı şeklinde söylentilerle de yer almıştı. Ancak her fırsatta spor yapmaya çalışan oyuncu, diyetine dikkat ettiğini de yaptığı kimi paylaşımlarla göstermiş oluyordu.

Bu arada son olarak pilates yaparken çekilen bir fotoğrafını paylaştı Demet Özdemir. Genç oyuncu, uzun süredir pilates yapıyor. Artık öyle bir noktaya gelmiş ki en zor hareketleri bile esnek bir şekilde yapmakta ama bazı görüntülerine bakınca tehlikeli pozisyonlara girdiği de görülüyor! İnsanın içinden “dikkat et” cümlesini çıkaran fotoğraflarına bakınca, Demet Özdemir’in hayli cesur olduğu da görülmekte.

Oyuncu tabii ki bu hareketlerini pilates eğitmeni ile birlikte kontrollü bir şekilde yapıyor ama insanın yüreğini de ağzına getiren hareketlere imza atıyor! İşte o paylaşımlarından bir kaç tanesi…

Doğduğun Ev Kaderindir başlamadan kafayı gözü kıracak! Demet Özdemir'e bravo! 9

Doğduğun Ev Kaderindir başlamadan kafayı gözü kıracak! Demet Özdemir'e bravo! 10 Doğduğun Ev Kaderindir başlamadan kafayı gözü kıracak! Demet Özdemir'e bravo! 11