Ana sayfa Dizi Haberleri Doğduğun Ev Kaderindir büyük şaşkınlık yaşattı!

Doğduğun Ev Kaderindir büyük şaşkınlık yaşattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin 12. sezon finali bölümü 1 Temmuz Çarşamba akşamı izleyicilerle buluşacak. Dizinin sezon finalinin Survivor finalinden sonra yani 15 Temmuz’da yayınlanacağı tahmin ediliyordu. Ancak tv8, dizinin hayranlarına bir sürpriz yaparak 12. sezon finali bölümünü 1 Temmuz Çarşamba günü yayınlayacağını duyurdu. Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol’un başrolünde yer aldığı dizinin hayranları bu gelişmeden son derece memnun.

Sezon finali için paylaşılan fragman ise rüya gibi bir tatilden görüntüler içeriyor. İzleyiciler dizideki mekan ve renk değişikliklerini de çok beğendi. Kasvetli bir havası bulunan dizi, özellikle karakterlerin kıyafetleri ve bulundukları mekanlara bakılınca büyük bir değişim geçirmişti.

Zeynep, Mehdi ve ailesi tatile gidiyor. Bu tatil Zeynep ve Mehdi arasında bir yakınlaşmaya sebep olacak. Dizinin hayranları da sezon finali fragmanı yayınlanınca bir hayli heyecanlandı.

Fragmanı izleyince tüylerinin diken diken olduğunu yazan Doğduğun Ev Kaderindir hayranları, çok merak ettilerini ve 1 Temmuz’u iple çektiklerini ifade eden yorumlarda bulundu.

Bazı izleyiciler ise 11. bölümde neler yaşandığını ve neden bu noktaya gelindiğini hatırlamakta zorlandıklarını belirterek, aradan geçen 3 ayın diziyle ilgili birçok şeyi unutturduğunu belirttiler.