Ana sayfa Sosyal Medya Özcan Deniz, 10 yıl sonra ilk kez yaptı!

Özcan Deniz, 10 yıl sonra ilk kez yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Özcan Deniz, İstanbullu Gelin dizisi başarısının ardından hem müzik çalışmalarını artırmış hem de yeni projeler için büyük bir çaba içine girmişti. Senkron isimli bir dizi çalışmasını kendi emekleriyle oluşturan ve çekimlerini yapan ünlü oyuncu, ayrıca yeni sezonda yayınlanacak olan Seni Çok Bekledim isimli aşk dizisinde yer alacak.

Star TV’de yayınlanacak olan dizinin proje tasarımını da ünlü oyuncu kendisi yürütüyor. Artık sadece dizilerde oyunculuk yapmak istemeyen Özcan Deniz, senaryo yazımı, proje tasarımı, yapımcılık gibi diğer alanlara da elini uzattı.

Özcan Deniz, 10 yıl sonra bir ilki de gerçekleştirdi. Bir mobilya firmasının ekran yüzü olan oyuncu, instagram üzerinden canlı yayın yaparak hayranları ile buluştu. Oyuncu, “Çok çok uzun süredir, neredeyse 10 yıldır herhangi bir yayına katılmadım. O yüzden benim için sanki mesleğe yeni başlamışım gibi” diye konuştu.

Özcan Deniz, koronavirüs öncesinde reklamlar serisi çekmeye başladıklarını ama 2. reklamdan sonra pandemi nedeniyle ara verildiğini ifade etti.

Ünlü oyuncu, “Bu açığa kapatmak için böyle güzel bir hamle yapıldı” diyen oyuncu, 5 hayranı ile de instagram canlı yayında buluştu ve sorularını yanıtladı.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Özcan Deniz (@ozcandeniz)’in paylaştığı bir gönderi ()