Ana sayfa Dizi Haberleri Doğduğun Ev Kaderindir, Demet Özdemir için bir planın parçası mıydı?

Doğduğun Ev Kaderindir, Demet Özdemir için bir planın parçası mıydı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Demet Ödemir, genede romantik komedi dizileriyle biliniyor. Oyuncu, ilk kez dram dizisinde rol alarak şaşırttı. Erkenci Kuş ile büyük bir popülerlik kazanan oyuncu, yurt dışında da geniş kitleleri etkiledi. Özdemir’in bir komedi dizisinden dram dizisine geçmesi de gerçekten büyük cesaret olarak görüldü.

İlk kez dram projesinde yer alacağı için çok heyecanlı olan ünlü oyuncu, şu ana kadar 11 bölümü yayınlanan dizideki başarılı performansı ile göz doldurdu. İbrahim Çelikkol ile de uyumları dizinin tutmasını sağladı. Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Zeynep karakterinin yaşadıklarının gerçek hayattan alınması da oyuncuyu çok etkiledi.

Instagram’da sohbete katılan Demet Özdemir, Erkenci Kuş’tan sonra böyle bir dram yapımına geçerek aslında bir plan mı kurdu? Yani kafasında dram işlerini de yapabileceğini göstermek mi vardı? İşte bu soru zaman zaman soruldu. Demet Özdemir, bunun böyle olmadığını ama hikayeyi çok sevdiği için dram işini kabul ettiğini anlattı.

Erkenci Kuş dizisinin bitmesinin ardından kendisine okuması için pek çok senaryo geldiğini anlatan Demet Özdemir, “Bugüne kadar hep yaptığım şey, diziler geldiğinde, senaryoyu açtığımda, okuduğumda garip bir tanesi fazla parlıyor gözüme. Okuyorum okudukça okuyasım geliyor. Doğduğun Ev Kaderindir benim için öyle oldu. Gerçek bir hayat hikayesi olduğunu bilmiyordum ilk okuduğumda. Sonra öğrendim ki bu hikaye gerçek. Dedim ki ‘Başka bir şey eklediniz mi buna?’ Hayır, hiçbir şey yok. Yüzde yüz gerçek. Böyle bir kız yaşamış, hala da hayatta ve aslında seni izleyebiliyor. Bence bu çok keyifli, büyük de bir sorumluluk bu arada” diye konuştu.

Hikayenin devamını çok merak eden Demet Özdemir, şu sözleriyle aklında bir plan olmadığını da anlattı:

“Okuduğumda, şimdi dram zamanı, şimdi film zamanı gibi bir plan yapmadım hiç. Gerçekten çok merak ettim hikaye nereye gidecek. Kız gerçekten kendi yolunu çizmesi gerektiğini fark edecek mi? Fark etmeyecekse bile doğaçlama yapacağım! Benim için çok önemli bir proje bu.”