Ana sayfa Dizi Haberleri Doğduğun Ev Kaderindir dizisi hayranları isyan etti!

Doğduğun Ev Kaderindir dizisi hayranları isyan etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TV8 ekranında izleyicilerle Çarşamba akşamları buluşmakta olan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Demet Özdemir ile İbrahim Çelikkol ikilisi çok başarılı bir dizi çifti oldu. Uyumları son derece iyi. Özdemir’in dram deneyimi pek olmasa da haftalar geçtikçe çok daha iyi oyunculuk sergilediği ve izleyenleri ikna eden bir performansa ulaştığı görülebilir.

İbrahim Çelikkol için bu noktada söylenecek bir şey yok… Ustalığını dizinin en başından bu yana sergileyen Çelikkol, ne kadar doğru bir seçim olduğunu da gösteriyor. Dizinin izleyicileri ise isyanlarda.

Her hafta Çarşamba akşamlarını büyük heyecan ile bekleyen Doğduğun Ev Kaderindir takipçileri, 25 Mart akşamı da yeni bölüm için ekran başına geçti.Ancak dizinin yeni bölümü yayınlanmadı. Survivor’ı ekranda görüp de morali bozulan izleyiciler için tv8’in youtube kanalından bir önceki yani 11. bölümün tamamı yayınlandı.

Birçok izleyici bir kez daha eski bölümü izlemeyi tercih ederken, bazı takipçiler de yeni bölümün yayınlanmamasına yönelik tepkilerini dile getirdiler. Koronavirüs salgını nedeniyle dizi setlerine verilen arada Doğduğun Ev Kaderindir’in de bu konudan zarar görmemesi imkansız…

Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol ikilisini ekranda izlemek için bir süre daha beklemek gerekecek. Salgının bu kadar hızlı yayıldığı ve dizi setlerindeki kalabalık da düşünülür ise risk oyuncular ve teknik ekip için çok büyük. Bir başka gerçeklik daha var ki, artık reklam gelirleri azalmaya başladı ve bazı kanallar yeterli reklam alamazlarsa dizilerin yeni bölümlerini yayınlamak istemiyor.Bunun örneklerini Savaşçı,Güvercin ve Çukur dizilerinin yeni bölümlerinin hazır olmasına rağmen yayınlanmaması ile görmüştük.

Bu ortamda dizinin yeni bölümlerinin çekimlerinin rahatlıkla ve uygun şartlarda yapılması çok da mümkün görünmüyor.Tüm dizi sektörünü etkisi altına alınan bu durumdan nasıl çıkılacağını da kimse bilmiyor.