Ana sayfa Dizi Haberleri Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Sefirin Kızı şoku! İzleyici şaşkına döndü!

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Sefirin Kızı şoku! İzleyici şaşkına döndü!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Uzun süredir ne zaman yayınlanacağı merak konusu olan tv8’in Doğduğun Ev Kaderindir dizisinden sonunda bir tanıtım geldi. 13. bölüm tanıtımı, izleyenleri mutlu ederken, henüz yayın tarihi netleşmedi. Ancak dizinin yeni sezonda bazı eleştirileri de beraberinde getireceği ilk bölümden belli oldu!

İbrahim Çelikkol ve Demet Özdemir’in uyumlu ekran beraberliği ve yaşanmış bir hikayeden uyarlanan dizi, geçtiğimiz sezon büyük dikkat çekmişti. Demet Özdemir’in Erkenci Kuş dizisinden sonra bu kez romantik komedi dışında bir yapımda yer alması dikkatleri çekti.

Genç oyuncu, yeni dizisindeki Zeynep karakteri ile gönülleri fethederken, dizinin devamı da heyecanla beklenmeye başlandı. Geçtiğimiz sezon pandemi arasının ardından stok bölümlerin çekilmesi nedeniyle henüz Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin çekimleri başlamamıştı. Geçtiğimiz hafta çekimlerin başlamasıyla heyecan da doruğa çıktı.

Bu hafta gelen fragmanla birlikte izleyici yeni sezonda yine sürükleyici bir öykünün içinde olacağını gördü ancak yaşanan bir durum vardı ki Sefirin Kızı dizisini anımsattı ve izleyici de Zeynep karakterinin ilk sezondan sonra ezik bir kişiye dönüşeceği düşüncesiyle kimi eleştirileri de yapmaya başladı.

Star TV’de yayınlanan ve Neslihan Atagül ile Engin Akyürek’in başrolünde oynadıkları Sefirin Kızı dizisinde Nare karakteri eğitimli, güçlü bir kadın olarak sevildi ama Sancar’ın karısı Menekşe ile onu yeni sezonda aynı evin içinde yaşamaya zorlaması, büyük tepki çekmişti.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Sefirin Kızı şoku! İzleyici şaşkına döndü! 7

Benzer bir durumun Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde de yaşanacağı ortaya çıktı. Zira Mehdi’nin eski sevgilisi Benan’ın, Zeynep ve Mehdi’nin yaşadıkları aile konağına gelmesi izleyiciyi çok şaşırttı. Her fırsatta ikilinin evliliklerinde büyük sorun yaşatacağı anlaşılan Benan ile neden bir arada yaşadıkları ise eleştiri konusu oldu!

Zeynep’in Benan karakterine ezdirilmemesini isteyen izleyici, Avukat cübbesi giymeye hazırlanan eğitimli bir kadının böyle bir durumun içine düşürülmesine anlam veremediği de kimi sosyal medya yorumlarında görülmekte.

Henüz dizi başlamadı ama tanıtımla birlikte hikayedeki bu gidişatın izleyicinin hiç de hoşuna gitmeyeceği anlaşılmakta. Bakalım Sefirin Kızı dizisi ile ilgili sosyal medyada yaşanan yoğun eleştirilere Doğduğun Ev Kaderindir dizisi de mi maruz kalacak?

İşte 13. bölüm fragmanı: