Ana sayfa Sosyal Medya Instagram ateş aldı! Serkan Çayoğlu’nun pazar pozuna Özge Gürel de düştü!

Instagram ateş aldı! Serkan Çayoğlu’nun pazar pozuna Özge Gürel de düştü!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Kiraz Mevsimi dizisinde birlikte oynadıktan sonra sevgili olan Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu çifti, mutlu birliktelikleriyle dikkatleri çekiyorlar. İki oyuncu, aslında gözlerden uzak aşklarını yaşamayı tercih ediyorlar ancak aynı dönemde dizide yer almaları, oyuncuları da daha göz önünde olmaya çekiyor.

İki oyuncu, zaman zaman instagram sayfalarından birlikte pozlarını paylaşarak hayranlarını mutlu ediyorlar. Şu sıralar Kanal D’nin yeni dizisi Yeni Hayat’taki rolü ile gündemde olan Serkan Çayoğlu, pazar günü özellikle kadın hayranlarının yüreğini hoplatan bir paylaşım yaptı!

Oyuncunun Türkiye dışında farklı ülkelerde de tanındığı ve büyük ilgi gördüğü biliniyor. Özellikle Özge Gürel ile birlikte İtalya’da hayli meşhurlar. Çayoğlu’na gelen yorumlardan pek çoğunun İtalyanca olması da dikkat çekiyor. Aynı zamanda Arapça, İngilizce ve farklı dillerde de Türk hayranlarından daha çok yorum yapıldığı görülmekte.

Serkan Çayoğlu’nun kucağında klavyesi ile çekilen aşağıdaki fotoğrafına pek çok takipçisi “Alev aldı buralar” yorumları yaparken alev imojilerinin de sıklıkla kullanıldığı görülmekte.

Ayrıca 3 saat içinde 200 bine yakın beğeni alan fotoğrafa Özge Gürel’in kalp emojili yanıtı da dikkatleri çekiyor. Bir başka ayrıntı ise Yeni Hayat dizisinde kızını oynayan küçük oyuncu Nisa Sofiya’nın da Özge Gürel’i etiketleyerek “O benim babam” notunu düşmüş olması.

Pek çok takipçisinin “Düştüm” sözüyle sosyal medyada çok beğenmek anlamına gelen ifadeyi kullanması dikkatleri çekerken, Özge Gürel’in de kayıtsız kalmayıp kalp emojileriyle yorum yapması da gözlerden kaçmıyor.

İşte Serkan Çayoğlu’nun paylaşımı:

Instagram ateş aldı! Serkan Çayoğlu'nun pazar pozuna Özge Gürel de düştü! 7