Ana sayfa Sosyal Medya Doğduğun Ev Kaderindir’de yapılan hatalar büyük bir soruna yol açtı!

Doğduğun Ev Kaderindir’de yapılan hatalar büyük bir soruna yol açtı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Doğduğun Ev Kaderindir hem reytinglerde düştü hem de Masumiyet sorunu başına dert oldu! İkinci sezonu devam etmekte olan tv8’in Doğduğun Ev Kaderindir dizisindeki sert reyting düşüşünün artık normalleşmeye başladığını gözlemliyoruz. Bir ara ortanın üstünde gerçekleşen reytingler artık orta seviyelerde devam ediyor…

Demet Özdemir, İbrahim Çelikkol ve Engin Öztürk üçlüsünün başrolünde yer aldığı diziye son dönemde yeni karakterler katılmış olsa da, hikaye yavaş yavaş açılım gösterse de kemik izleyici grubunda azalma yaşanıyor. Dizinin hikayesindeki dönüm noktası ise Zeynep karakterinin kendi ayakları üzerinde duran birisi olması durumundan geri adım atılması ve geçmişi ile hesaplaşamayan ve kendini yenileyemeyen bir Zeynep portresinin de izleyicileri tatmin etmemesi olarak açıklanabilir.

Dizi bu düşüş trendinde ilerlerken, dün akşam yayınlanan 35. bölüm etkileyici sahnelerle dolu olsa da bazı izleyiciler artık ekran başına geçmek istemiyor ve başka yapımlar arıyor.

İşte bu noktada da Doğduğun Ev Kaderindir’den kopan izleyicinin Fox TV’de yeni başlayan Masumiyet dizisine kaymakta olduğu da görülüyor. Birbirine benzer iki projede bir geçişkenlik de yaşanması normal.

Masumiyet de aynı Doğduğun Ev Kaderindir gibi benzer reyting oranları elde ediyor. Hülya Avşar, Deniz Çakır ve Mehmet Aslantuğ’un başrolünde yer aldığı dizinin rakibinden en büyük artısı, yeni bir hikaye olması ve ileride daha çok izleyiciyi kendisine çekebilme gücü.

Doğduğun Ev Kaderindir dün akşam totalde 10. olurken, benzer bir oran elde eden Masumiyet ise 11.sırada yer aldı.

AB grubunda ise Masumiyet bir adım önde ve 5. olurken, rakibi ise 6. sırada.

ABC1’de daha iyi durumda olan tv8 dizisi günü 7. bitirirken, Fox TV dizisi ise bir miktar düşük kalsa da 8. sırada yerini aldı.

İki dizi arasında müthiş bir rekabet yaşandığı da bu sonuçlarla net bir şeklide ortaya çıkıyor.